Pelaajalle

Täältä löydät tärkeää tietoa mm. liittyen lentopallossa tarvittavista varusteista sekä maksuista.

Haluatko liittyä lentopallojoukkueeseen?

Meillä on joukkueita eri ikäisille, aloittelijoille ja enemmän harjoitelleille. Joukkueemme tekevät myös paljon yhteistyötä keskenään, niin harjoituksissa kuin peleissä. Arctic Volleyssa tehdään asioita aina yhdessä. Jos liittyminen joukkueeseen kiinnostaa niin tutustu alla oleviin kohtiin ensimmäisenä.

Uudelle pelaajalle

Olet tervetullut kokeilemaan lentopalloa treeneihimme ilman sitoutumista ja maksuja ensimmäisen 2 viikon ajaksi. Tämän lisäksi syksyllä pyörii F-D junnujen lajikokeilut.

Joukkuetoimintaan ilmoittautuminen

Pääset mukaan täyttämällä valitsemasi joukkueen ilmoittautumislomakkeen. Joukkue valitaan alustavasti pelaajan syntymävuoden mukaan. Syntymävuoden lisäksi joukkueeseen vaikuttaa pelaajan taitotaso. Ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan ennen kokeilukautta. Yhteystiedot löytyvät joukkueiden sivuilta. Aloittelijan pelivarustukseksi riittää normaali sisäliikuntavarustus ja juomapullo. Ilmoittautuminen treeneihin ja peleihin tapahtuu Suomisport-järjestelmän kautta.

 • Jäsenmaksu

  Jotta voit harrastaa lentopalloa Arctic Volleyssa, on jokaisen pelaajan liityttävä seuran jäseneksi.  Seuran jäsenmaksu on 40 euroa yhdeltä pelaajalta tai perhejäsenyys 70 euroa. Perhejäsenyydellä kaikki pelaajan kanssa samassa taloudessa asuvat henkilöt tulevat seuran jäseniksi.

  Alaikäisen pelaajan ilmoittautuessa seuran jäseneksi, saavat hänen huoltajansa seuran jäsenyyden niin halutessaan.

  Täysi-ikäisellä seuran varsinaisella jäsenellä on äänioikeus seuran vuosikokouksissa.

  Jäsenkortilla voi olla kausittain myös muita etuja, jotka päivitetään tälle sivulle.

   

  Seuran ulkopuoliset henkilöt voivat ostaa kannatusjäsenyyden  joko yksityishenkilölle (40euroa)  tai yrityskannatusjäsenyyden (200e). Kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta vuosikokouksissa eikä kannatusjäsenyydellä saa mahdollisia jäsenetuja.

  Halutessasi kannatusjäseneksi siirry täyttämään lomake:

  LIITY KANNATUSJÄSENEKSI

 • Tietoa varusteista

  Jotta lentisharrastus sujuu mukavasti, on harjoituksissa hyvä olla sisäpelikengät ja polvisuojat. Omaa palloa ei välttämättä tarvita, harjoituksissa on seuran pallot käytössä. Harjoituksissa on mukavaa olla joustavissa urheiluvaatteissa. Kausimaksu sisältää shortsit ja pelipaidan, niitäkin voi harjoituksissa käyttää.

  Seuralla on erikseen myynnissä muita seuravaatteita kuten esim. verkka-asu, pelilaukku, reppu, ulkotakki yms. Näitä jokainen voi tilata oman harkinnan mukaan.

 • Toiminnan kustannukset

  Kausimaksu

  Kausimaksu sisältää:

  • Oikeuden osallistua ohjattuun harjoitteluun joukkueen toimintasuunnitelman ja joukkueen pelisääntöjen mukaisesti
  • Oikeuden osallistua pelitoimintaan
  • Lentopalloliiton sarjojen joukkuemaksut
  • Seuran yhteiset tapahtumat
  • Jaoston toiminnan kuluja esim. pelivälineet
  • Valmentajien ja toimihenkilöiden koulutus
  • Seuran sähköiset palvelut ja ylläpito
  • Oikeuden osallistua seuran järjestämään pelaajille tarkoitettuun koulutukseen, esimerkiksi tuomarikoulutus, ravintokoulutus yms.
  • Peliasu
  • Seuran muistamiset kauden päätteeksi
  • Hallinnon kulut esim. kirjanpito, seuran toimiston vuokra, jäsenhallintajärjestelmän maksut, nettisivumaksut, ilmoitukset yms.

  Lisenssi ja vakuutus

  Jokainen pelaaja ostaa lisenssin kaudelle itse lentopalloliiton lisenssi järjestelmässä. Ohjeisiin pääset tästä linkistä.

  Lentopalloliiton kautta voi hankkia myös vakuutuksen josta löydät tiedot lentopalloliiton sivuilta.

  Mikäli sinulla on oma vakuutus niin lisenssiä ostaessa sinun tulee syöttää vakuutusyhtiön nimi ja vakuutusnumero.

  Joukkuemaksut

  Joukkueilla on omat budjetit jokaiselle kaudelle. Joukkueiden kuluja kauden aikana ovat mm. pelimatkoista aiheutuvat kustannukset ja kotiturnauksien salivuokrat. Joukkue sopii keskenään kuinka he rahoittavat joukkueen kuluja. Kyseeseen voi tulla erilaiset talkoot tai sponsorien hankinta tai kerättävät omavastuut tai kuukausimaksut.

Kausimaksut


F-juniorit
235 €
E-juniorit
285 €
D-juniorit
430 €
C-juniorit
550 €
B2-juniorit
570 €
B1-juniorit
570 €
A-tytöt/Naisten 2. joukkue
650
ArVon naiset
200 € (sis. jäsenmaksu 40 €)
ArVon miehet
200 € (sis. jäsenmaksu 40 €)
Aikuisten lentiskoulu
249 €
Korttelilentis 6-8v
99 €
Palloleikkikoulu 5-6v
149 €
Lapsi-vanhempiryhmä 3-4v
159 €

Aikuisen oma harrastusmaksu on mahdollista maksaa myös virike-edulla (Edenred, ePassi sekä Smartum). Mikäli haluat maksaa joko koko harrastusmaksun tai osan siitä virike-edulla, laita viestiä osoitteeseen info@arcticvolley.fi.

Lapsi-vanhempiryhmän osallistumismaksua ei ole mahdollista maksaa virike-edulla.

Jäsenmaksut


Jäsen
40 €
Perhejäsenyys (saman talouden perheenjäsenet)
70 €
Kannatusjäsen (yksityinen, ei äänioikeutta)
40 €
Kannatusjäsen (yritys, ei äänioikeutta)
200 €

Treeni-ilmoittautumiset

Ilmoittaudu aina treeneihin joko paikalla tai poissaolijaksi. Hyvä toimintatapa on ilmoittaa osallistumisestaan treeneihin viikko etukäteen jotta valmentajat pystyvät suunnittelemaan harjoitukset huolellisesti. Tarkemmin kunkin joukkueen toimintaan kannattaa tutustua joukkueen sivulla ja joukkueen käytänteet käydään läpi kauden alussa valmentajan ja joukkueenjohtajan johdolla.

Tule mukaan lentopallon tähtiseuraan

Arctic Volleyn harjoitusryhmiin otetaan harrastajia mukaan pitkin vuotta mikäli ryhmäkoot sen vain sallivat. Uusien harrastajien osalta toiminta alkaa syyskuun alusta.

LIITY SEURAANILMOITTAUDU PALLOLEIKKIKOULUUN