Seuran missio ja tarkoitus

POHJOINEN LENTOPALLOKENTTÄ

LOISTAA TAAS

TUHANSIEN REVONTULTEN VOIMALLA

 

Me olemme olemassa, koska pohjoisen taivaan lentopalloperimä oli hautautunut harmaiden pilvien alle. Meidän ansiostamme Rovaniemen lentopallokenttä loistaa taas tuhansien revontulten voimalla. Menneet ajat ovat kuin lähde, joka pulppusi aikoinaan vuolaaksi virraksi. Meidän tehtävämme on saada joki jälleen kuohumaan kuin Auttikönkään vesiputous.

Me saamme nuoret liikkumaan. Meidän kanssamme ihminen on osa lentopalloperhettä. Annamme lajin ja seuran, joiden parissa on turvallista löytää itsensä niin pelillisesti kuin ihmisenä. Me kannustamme jokaista ylittämään itsensä ja opetamme kantamaan vastuuta.

Meillä käytöstavat koskevat ihan jokaista nuorista lupauksista edustusjoukkueen
ammattilaisiin ja talkoolaisista valmentajiin, koska hyvä seura koostuu hyvistä ihmisistä. Me teemme juttua, joka on koko rovaniemeläisen lentopalloperheen yhteinen. Siksi puhumme ja toimimme avoimesti. Emme piiloudu savuverhon taakse, vaan olemme ensimmäisenä joko kohentamassa liekkiä tai selvittämässä mikä palaa. Rovaniemen urheilukenttä tarvitsee meitä. Meitä tarvittiin jo silloin, kun lentopallokenttä oli naru navetan takana, ja meitä tarvitaan
myös nyt, kun olosuhteet ovat todistetusti maailmanluokkaa. Meidän lentopallomme kuuluu kaikille, koska yksikään yksilö ei ole vahvempi kuin yhtenäinen seura.

Me olemme muutos, jonka Rovaniemen lentopallo ansaitsee.