Arctic Volleyn C-tytöt avasivat kevätkauden!

ArVon C-tyttöjen molempien joukkueiden Redin ja Bluen vuosi käynnistyi kotiturnauksella junnulentopalloilun superviikonloppuna.

Keltakankaalla oli lauantaina 7.1.2023 säpinää, kun kolmella kentällä pelattiin kahden poolin pelejä aamusta pitkälle iltapäivään. Samaan aikaan Urheiluopistolla ja Ounasrinteen koululla pelattiin Junnuvaskoolin pelejä.

ArVo Red joukkueen junnuvalmentajat Eveliina ja Oona vetivät varsin voitokkaan turnauksen. Valmentajat raportoivat, että turnaus meni kokonaisuudessaan paremmin kuin hyvin. Koettiin paljon onnistumisia, etenkin syötön osalta, ja oma peli kulki hyvin.

Vieraiksi saimme Kempeleen C-tytöt ja Suomussalmelta SuPS:in C-tytöt, joista molemmista 2-0 voitot. Päivän viimeinen peli oli Oulunsalon OsVa Peipin C-tyttöjä vastaan ja jälleen tiukkaa vääntöä kaksi ensimmäistä erää ja tilanteesta 1-1 lähdettiin kolmanteen erään, jonka Red vei tyylikkään varmasti voittaen pelin 2-1. Koettiin taas paljon tunteita, päällimmäisenä urheilun riemu.

 

ArVo Bluen valmentajan turnausraportti peleistä alla;

ArVo Blue sai vihdoinkin kotiturnauksen ja napapiirille tuli vastaan Jymy-Volley, Hämeenlinna, Mikkeli ja Raisio. Blue lähti turnaukseen seitsemän pelaajan rosterilla ja liekö joulutauko vienyt parhaan terän peleistä tuumaili valmentaja Risto.

”Ensimmäisenä vastaan asettui Jymy, mistä tiukkojen vaiheiden jälkeen 1-1 tasapeli. Ottelussa tehtiin liikaa omia virheitä ja pelillisesti oltiin valmiita haastamaan muita.

Toisessa pelissä asettui vastaan Raision Loimu kokeneen maajoukkuejyrä Ville Kakon alaisuudessa. Peli oli kaksijakoinen. Ensimmäisessä erässä haastoimme hyvin vastustajan. Toinen erä oli meiltä heikko ja lukemattomien omien virheiden johdosta Loimulle ansaittu 2-0 voitto.

Kolmas peli ruokatauon jälkeen oli Mikkeliä vastaan ja jälleen omien virheiden määrä oli liian suuri ja vastustajille 2-0 voitto. Kuitenkin omalla virheettömällä pelillä mahdollisuudet olisi ollut parempaan lopputulokseen.

Viimeinen peli oli jumbofinaali Hämeenlinnaa vastaan. Ensimmäinen erä vietiin melko hyvällä pelillä ja vihdoinkin näkyi ääntä sekä iloa kentällä. Toinen erä sujui loppumetreille asti, mutta sitten oma virhesuma antoi erän vieraille ja lopputuloksena 1-1 tasapeli.

Turnaus opetti meille, että mitään ei saa helpolla ja virheet tulee karsia pois. Joukkueen tulee panostaa laadukkaisiin jatkopallojen pelaamiseen sekä joukkuehengen kasvattamiseen.”

C-tyttöjen staffi tuumaa, että tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Seuraavat turnaukset ovat 28.1.2023 Redillä Ylivieskassa ja Bluella Sodankylässä!

Meillä ArVon C-tytöillä on paljon aihetta hyvään mieleen ja hymyyn. Olemme saaneet nyt vuodenvaihteessa neljä uutta pelaajaa rinkiin! Meitä on kaikkiaan 21 tyttöä kevätkaudella mukana treenaamassa ja pelaamassa.

Mukana menossa on vanhemmat, joiden ansiosta saimme pyöräytettyä laadukkaan turnaustapahtuman. Tarjolla oli lämmin ruoka ja niitä tuttuja mokkapaloja kahvin kylkeen.

Kiitokset kannatuksesta katsojille, joita oli mukava määrä.

ArVon C-tytöt kiittävät yhteistyökumppaneita:

@apulappi
@nortsavtours
@suomutunturi
@brillet
@fysial
@arcticcareer
@pskouru
www.arctra.fi

Lisää kirjoituksia