Arctic Volleyn C-tytöt päättivät syyskauden Kuhmossa ja Alajärvellä.

Arctic Volley C-tyttöjen syyskauden viimeiset turnaukset pelattiin 3.12.2022 Kuhmossa ja Alajärvellä. Turnausterveiset ArVo Red ja ArVo Blue joukkueiden valmentajien raportoimina.

Turnausterveiset ArVo Red ja ArVo Blue joukkueiden valmentajien raportoimina.

ArVo Red
Meri Moilanen:

”Red lähti matkaan perjantaina ja majoittui Vuokatissa. Aamulla kattavan aamupalan jälkeen ajelimme tunnin matkan päähän Kuhmoon.

Ensimmäinen peli Kivaa vastaan meni joukkueella valveunessa. Tehtiin paljon omia virheitä, eikä saatu palloa toimitettua vastustajan puolelle.

Toinen peli oli joukkueelle jo tuttua Peippiä vastaan. Toisen erän voitto oli tunnetta ja jännitystä täynnä. Tiukka vääntö meni kolmanteen erään, jonka vastustaja vei. Peippi jaksoi kaivaa jokaisen pallon ja jauhaa sen loppuun asti.

Viimeisessä pelissä Kiskoa vastaan vastustajan hyvä henki ja huudot veivät voiton.

Kaikissa peleissä meillä junnasivat niin syöttö kuin hyökkäykset. Toimitimme palloa hihalyönnillä suoraan vastustajan syliin. Liike oli kuitenkin parempaa ja vastaanotto on kehittynyt mielettömän paljon syksyn aikana.

Kaiken kaikkiaan turnauksessa siis paljon hyvää, mutta paljon myös kehitettävää. Pelaajat saivat jälleen todella paljon hyvää kokemusta.

Reissu oli kaikin puolin mukava ja vaikka turnauksesta ei ollut voittoja kotiin tuomisina, niin se ei vaikuttanut paluumatkan tunnelmiin. Joululaulut raikasivat vielä Pudasjärven apsilla viimeisellä kahvipaussilla.”

ArVo Blue
Risto Sainio:

”Blue lähti reissuun perjantaina kahdella uudella pelaajalla vahvistettuna. Matka eteni Kauhavalle, missä majoituttiin entisen ilmasotakoulun tiloihin rakennettuun hotelliin.

Lauantaina siirryttiin aamupalan jälkeen Alajärvelle, missä vastaan asettui ensimmäisenä Muhos. Ottelu alkoi tuntumalla, ettei oltu aivan hereillä ja Muhos vei ensimmäisen erän. Toiseen erään saatiin alkuun kunnon tsemppi päälle ja tuloksena voitto ja kolmas erä.
Kolmas erä meni jatkopalloille ja lopulta meille 16-14 erä ja otteluvoitto.

Toiseen otteluun vastaan asettui isäntäseura Ankkurit ja heidän kovilla hypärialoituksilla erä melko nopeasti isännille. Toiseen erään saatiin vastaanottoa kuntoon ja päästiin jo eräpallo tilanteeseen mutta isännät käänsivät tilanteen ja 2-0 tappio.

Tappiota ei jääty murehtimaan, kun vastaan asettui Kempele ja ehjän esityksen jälkeen reilu erävoitto. Erityisesti vaihtopelaajien kentälle tulo toi rauhallisuutta toimintaan. Ja jälleen kerran sama juttu eli helposti voitetun erän jälkeen lähdettiin takki auki ja luultiin, että erä tulee itsestään meille. Toisin kävi. Tiukan väännön jälkeen erä kuitenkin meille.

Turnauksessa opimme nöyryyttä ja sen, että omia kannustamalla saamme pelin oikeille raiteille. Mukana olleet myös ns. ”vaihtopelaajat” auttoivat joukkuetta ja kannustivat, vaikka eivät saaneet isoa roolia kentällä.

Tästä on hyvä jatkaa ja edessä on varmaankin jälleen etelän kiertue C-poolissa, kun nuo etelän hetelmät eivät ymmärrä, että matkailu avartaa ja matka etelästä pohjoiseen on yhtä pitkä kuin pohjoisesta etelään…”

Kovasti paljon on taas kerätty reppuun kokemusta ja mukavia muistoja turnauksista. Pitkät matkat ja yön yli reissut mahdollistavat kavereihin tutustumisen ihan eri tavalla ja on hienoa nähdä, kun yksilöistä tulee yhdessä toimiva tiimi.

Treenit jatkuvat ja C-tytöt pääsevät vielä yhdessä C-poikien kanssa tuomarikoulutukseen ennen joukkueen pikkujouluja ja pientä joulutaukoa.