ArVo Blue pelasi C-poolin pelejä Helsingissä ja ArVo Red kävi Oulussa pelaamassa G-poolin pelit.

Arctic Volley Rovaniemen C-tytöt edustivat lauantaina 18.2.2023.

Valmentajien tarinoimana turnauksen peliterveiset.

ArVo Blue valmentaja Risto Sainio;

”Blue lähti tällä kertaa isolle kirkolle Finnairin sinivalkoisin siivin. Joukkue toi – sopivasti etelän hiihtolomaviikon kunniaksi – myös talven tullessaan.

Ensimmäisen peliin otettiinkin alkulämpimiksi kilometrin tetsaus umpihangessa ja samalla Vantaan metsät tulivat tutuksi. Kotijoukkue PuMa oli vastassa ja siitä 1-1 tasapeli.

Toisessa pelissä Nurmon tytöt liikkuivat meiltä jalat alta. Tästä pelistä siis 0-2 tappio ja sitten olikin tiukan palaverin paikka. Mitä pitää muuttaa, että seuraavan pelin Loimu kaatuu?

Loimu-pelissä ensimmäinen erä lämmiteltiin ja toisessa erässä yllettiin kauden ehdottomasti parhaaseen peliin. Syötöt nousivat mallikkaasti, torjunta oli kohdillaan ja hyökkäys oli ensiluokkaista! Ja mikä parasta, peli-ilo näkyi ja kuului naapurikentille asti. Loimu käytti molemmat aikalisät jo kymmeneen pisteeseen mennessä, vailla mitään mahdollisuuksia. 1-1 tasapeli tästä.

Viimeisessä pelissä vastassa oli Mikkelin passarit. Loimu pelin hurmio ei valitettavasti kestänyt tänne asti. Pitkä päivä takana painoi jo jaloissa ja tästä pelistä harmillisesti 2-0 tappio.

Jos pelipäivä oli pitkä, niin sitä oli myös paluumatka. Etelän hiihtolomaviikon vuoksi kaikki pohjoiseen menevät kulkupelit olivat täpösen täynnä. Ainoa keino päästä takaisin kotiin oli matkustaa yöjunassa, istumapaikoilla – koiravaunussa!

Yhdessäoloa, hienoja suorituksia, railakkaita tuuletuksia – sitä kaikkea tämä viikonloppu piti sisällään.”

ArVo Red valmentaja Meri Moilanen;

”Red suuntasi lauantai aamuna kohti Oulua 11 pelaajan voimin.

Ensimmäinen peli alkoi hieman vaisusti, ennestään tuntematonta vastustajaa vastaan. Vaikka peli oli vaisua, pelitaito näkyi. Vastaanotto on kehittynyt valtavasti, mutta rohkeus hyökätä puuttuu. Hyviin passeihin mentiin hiha ja sormilyönnillä sekä työnnettiin suoraan kaverin syliin. Tehtiin myös paljon omia hölmöjä virheitä, mikä näkyi 2-0 tappiona.

Toinen peli toisti edellisen kaavaa ja sieltäkin 2-0 tappio.

Päivän kolmas ja viimeinen peli aloitettiin muuttamalla hieman tuttuja kuvioita, joka ilmeisesti sekoitti pelaajien päät täysin. Päästettiin kaikki helpot pallot kenttään, tehtiin omia virheitä eikä uskallettu enää pitää ääntä. Vaihdettiin toiseen erään tutumpi kuvio, mikä ei kuitenkaan pelastanut tilannetta, vaan peli päättyi 2-0 tappioon.

Turnauksen viimeinen peli oli kauden heikointa peliä. Unohdettiin perusasiat eikä mieli pysynyt mukana pelissä. Kaikki nämä kokemukset kuitenkin onneksi kehittävät joukkuetta, jokaista pelaajaa yksilönä sekä tietenkin valmentajaa.

Kotimatkalle musat raikumaan ja saatiin jälleen hyvän mielen reissu pakettiin, vaikka pelit eivät menneetkään odotetusti!”

Valmennukselta, huoltojoukoilta ja C-tyttöjen staffilta kokonaisuudessaan kiitokset tytöille mukavista turnausreissuista!

Lisää treenaamista ja uuden oppimista, joukkuekaverin kannustamista ja yhteen hiileen puhaltamista, joiden kautta saadaan jatkossa ne tiukat tilanteet käännettyä kotiin päin.

ArVon C-tytöt kiittävät yhteistyökumppaneita:

@apulappi
@nortsavtours
@suomutunturi
@brillet
@fysial
@arcticcareer
@pskouru
@arctra

Lisää kirjoituksia