Arvon D-pojilla oli onnistunut turnaus!

Kaikki kolme D-poikien joukkuetta pelasivat kotiturnauksessa lauantaina.

Arvo Haukat oli melkoisessa lennossa C poolin turnauksessa. Päivä alkoi jännittyneesti IiVolleyn Tulitykkejä vastaan, mutta pelin rentoutuessa pojat nousivat hienoon 2-0 voittoon.

Kun peli lähti rullaamaan, niin samalla tatsilla se sujui päätyyn saakka. Vaikeat aloitussyötöt, uhrautuva puolustus ja rohkeus hyökkäämisessä oli aseet päivän onnistumisiin.

Haukat nappasi 2-0 voitot myös Kempeleen Altiuksesta ja Ksenoneista. Kuusamon Pallokarhut joutuivat luopumaan turnauksesta, joten se ottelu jäi pelaamatta.

Päivän lopputuloksena oli turnaus voitto ja nousu B pooliin.

Joukkueessa pelasivat Samu Jolanki, Onni Ylitalo, Juuso Impiö ja Niilo Juopperi.

Päivän tsempparina palkittiin Niilo, joka onnistui kaikilla osa-alueilla ja oli rohkea tiukoissakin paikoissa.

Arvo Korpeille ja Kotkille tuli tasaisesti voittoja, tasapelejä ja häviöitä. He pelasivat samassa E poolissa, joten myös keskinäinen ottelu oli ohjelmassa. Siitä vei tällä kerralla voiton Kotkat 2-0. Sen voiton turvin Kotkien sijoitus poolissa oli kolmas ja Korppien neljäs. Muita mukana olevia joukkueita oli Lapin Susien Super ja Hyper sekä Arvon tyttöjen Super Stars.

Sekä Kotkien että Korppien pelissä oli hienoja elementtejä ja upeita onnistumisia. Välillä vielä ajatus karkasi, joten seuraava tavoite onkin saada oma tekeminen pysymään hyvällä tasolla koko turnauksen ajan. Näillä pojilla on kuitenkin aina hymy herkässä, joten ilon kautta eteenpäin.

Kotkissa pelasivat Topi Ikonen, Veeti Penttilä, Valto Riikola ja Hannes Rytilahti. Heidän tsempparina palkittiin Topi, joka jaksoi kannustaa taukoamatta omaa joukkuettaan sekä esitteli upeita otteitaan varsinkin syöttöruudussa.

Korpeissa pelasivat Miska Mäkikyrö, Oliver Dutton, Jesse Impiö ja Asle Mäkitalo. Päivän tsempparina palkittiin Oliver, joka esitti periksiantamatonta asennetta ja jaksoi tsempata joukkuekavereita eteenpäin. Oliverin erikoisalaa on huippuhienot torjunnat verkolla.

Päivän valmennuksista vastasivat tasaisesti Tero Jolanki, Juha Impiö, Valtteri Koho ja Terhi-Maria Aurala.

Joukkue harjoittelee vielä viikon ja sen jälkeen pitää omatoimiharjoittelua hiihtolomaviikon ajan. Siitä onkin hyvä käydä loppukevään harjoitteluun levännein mielin.

Lisää kirjoituksia