B-tytöt aloittivat kautensa viikonloppuna! D-juniorit Keltakankaalla suurin joukoin!

B-tytöt pelasivat tasonmittausturnauksen Kairatiellä. D-juniorit pelasivat alue- ja tiikerisarjaa Keltakankaalla.

ArVo B1:

B1 tytöt pelasivat tasonmittausturnauksessa kolme peliä ArVon B2, Lapin Susia ja Kuusamon Pallokarhuja vastaan. Kaikki kolme peliä voitettiin 2-0 eikä annettu vastustajille kuin yhdessä erässä yli 10 pistettä. Omalla vahvalla syötöllä saatiin vastustajien hyökkäyspeli tylsytettyä erittäin tehokkaasti. Välillä pelin yksipuolisuus näkyi suorittamisessa ja omia pikku lapsuksia pääsi tulemaan, mutta pääsääntöisesti keskittyminen pysyi hyvänä.

ArVo B2:

Pelaajien mielestä oli mukava päästä pelaamaan pitkästä aikaa! Pelit sujuivat hyvin ja joukkuehenki oli loistava. Saatiin paljon onnistumisia, mutta myös kehityskohteita löytyi. Tunnelma oli katossa ja yleisön kannustus piti fiilistä yllä.

Valmennuksen terkut turnauksesta: Tasonmittausturnaus takana, jonne B2 joukkue lähti haastamaan itsensä sekä toiset joukkueet. Ensimmäiseen peliin lähdettiin altavastaajana ja pelaajat pääsivät kokeilemaan uusia rooleja joukkueessa kolmen pelaajan rosteri vajauksen johdosta. Pelissä näkyi jännitys sekä vastapuolen liiallinen kunnioitus ja taululla selkeä 2-0 tappio.

Toiseen peliin tuli vastaan PaKa ja tavoitteena oli parantaa peliä tietysti voitto mielessä. Alussa pelissä jännitys paistoi läpi, mutta pikkuhiljaa onnistumisia alkoi tulla ja ensimmäinen erävoitto plakkarissa. Toisessa erässä pientä puristusta ja mentiin hyytävän kolmanteen erään mistä kehkeytyi todellinen trilleri päättyen lopulta PaKan 16-14 voittoon.

Kolmantena vastaan asettui LaSu, joka oli ennakkoon turnauksen toinen päävastus ja voittoa lähdettiin hakemaan. Pelin alussa näkyi selkeästi yhden pelin tauko (meniköhän ruoka jäseniin) ja helpot pallot putosi jalkojen juureen. Erän edetessä avainpelaajat ottivat roolia ja jatkopallojen jälkeen tiukka 27-25 erävoitto. Erätauolla painotettiin helppojen pallojen hakua minkä kautta peliä saataisiin paremmin pyöritettyä. Peli parani ja tuloksena 25-20 erävoitto sekä 2-0 tulos.

Pelillisesti turnaus antoi uusia näkökulmia valmennukselle, peli parani loppua kohden, mutta valmennuksen tavoite antaa viimeisessä pelissä myös vaihtopenkillä olleille peliaikaa ei toteutunut. Kuitenkin kaikki saivat pelata ja oma rooli joukkueessa selkeytyy.
Turnaus antoi lisää selkeyttä mihin asioihin treeneissä tulee keskittyä seuraavien viikkojen aikana.

 

D-tytöt:

 

Tiikerisarjassa oli jo edellisestä turnauksesta tuttuja vastustajia ja tavoitteena peleissä oli pelata rohkeasti ja hioa etenkin kolmen kosketuksen peliä sekä hyökkäystä. Ajoittain nähtiin hienoja palloralleja mutta erityisesti syötöllä tehtiin tuhoja.

Aluesarjassa oli uudet vastustajat, edellisen turnauksen perusteella meidän lohkossa oli ainoastaan lohkoykkösiä eli taso oli kova. Aluejoukkueen peli kehittyi päivän aikana ja joukkue sai arvokasta kokemusta seuraaviin turnauksiin.

Kokonaisuudessaan turnaus oli täynnä onnistumisia ja iloa.

 

D-pojat:

 

D-pojat pelasivat kauden toisen turnauksensa tiikerisarjassa viime lauantaina.

Turnaukseen osallistui kolme Arvon poikajoukkuetta, kolme Arvon tyttöjoukkuetta ja kaksi joukkuetta Ivalosta.

Annetaan muutaman pojan itse kertoa miltä pelaaminen tuntui ja mikä päivässä onnistui:

Samu #26: Emme luovuttaneet missään vaiheessa. Onnistuin lyhyissä ja pahoissa syötöissä.

Jesse #14: Oli hauskaa ja onnistuin nostoissa erityisen hyvin.

Hannes #62: Mukava päivä ja sain yläkauttasyötöt onnistumaan.

Veeti #77: Minulla oli hauskaa ja onnistuin syöttämään hypäriä. Tein myös ässän!

Niilo #4: Turnaus oli tasainen ja onnistuin nostamaan lyhyitä ja pahoja syöttöjä.

Verneri #11: Kiva päivä ja hypärit onnistui minullakin.

Lisää kirjoituksia