B2-tytöt pelasivat voitokkaan turnauksen Alavieskassa

ArVon B-2 joukkue pelasi kolmen joukkueen poolissa Alavieskassa vietettyään yön Ylivieskassa ja lyhyen siirtymän jälkeen salille salaattilounaalle katsastamaan tulevien vastustajien peliä.
Ensimmäiseen peliin saimme vastaan Kiskon joukkueen, mikä aiemmin voitti järjestävän seuran. Kentälle lähti ArVon ykkösvitja ja nopeasti ensimmäinen erä oli ohi 25-5 lukemin useiden ässien saattelemana. Toiseen erään lähdettiin hakemaan pelituntumaa myös muille pelaajille ja olisiko helppo ensimmäinen erä hieman herpaannuttanut peliä mistä useiden virheiden sävyttämä 18-25 tappio. Kolmanteen erään lähdettiin jälleen ykkösketjun voimin, mutta silti peli ei millään meinannut saada siipiä alleen lukuisten omien virheiden johdosta. Kuitenkin vaihtojen ja terävän lopun ansiosta 25-23 voitto.
Toiseen peliin asettui vastaan isäntäseura AV/Roima mikä kärsi avaustappion Kiskolle ja ennakolta hieman helpompi vastus varsinkin kun osa joukkueen pelaajista oli toisen lajin parissa. Ensimmäiseen erään lähdettiin jälleen ykkösketjun voimin ja melko ehjän esityksen jälkeen 25-10 erävoitto. Toiseen erään muutama vaihdos kokoonpanoon ja vähillä virheillä 25-12 erävoitto. Kolmanteen erään lähdettiin muutamalla muutoksella lähtöjärjestykseen. Erä eteni melko tasaisesti ja pelaajilla alkoi jalka hieman painaa aiheuttaen omia virheitä. Aikalisän sekä vaihtojen jälkeen peli alkoi rullata ja 25-19 erävoitto sekä poolin ykkössija varmistettu.
Turnaus toi jälleen lisää näkemyksiä valmennuksen suuntaan ja erityisesti helppojen pallojen hakua sekä jujujen sijoittamista tulee treenata. Vaihtopelaajien roolia täytyy edelleen käydä läpi ja valmiutta tulla kesken ottelun peliin mukaan.