C-tytöt tappiottomina vieraspelireissuilla

ArVon C-tyttöjen molemmat joukkueet olivat viikonloppuna reissun päällä, Red Oulunsalossa ja Blue Ruokolahdella.

Molemmat joukkueet liikkuivat kahden auton taktiikalla ja valmentajien apuna oli vanhempia kuljettajien ja huoltajien roolissa sekä tietysti kannustamassa. Pelejä pääsi seuraamaan molemmilta paikkakunnilta myös etäyhteyksin, joten kotijoukotkin pääsivät tunnelmaan mukaan.

ARVO RED valmentaja Meri Moilasen koonti Oulunsalon peleistä;

”ArVo Red lähti turnaukseen hyvillä mielin. Pelaajat jaksoivat heti ensimmäisen erän alusta lähtien keskittyä peliin, mikä näkyikin ensimmäisen pelin lopputuloksessa 3-0 voittona.

Toisen pelin ensimmäinen erä alkoi myös hyvin, ja saimme napattua siitä erävoiton. Toisessa erässä tapahtui jotain ja pelaajat laamantuivat täysin. Vastustajalla oli parempi liike puolustuksessa ja he jaksoivat jauhaa jokaisen pallon loppuun asti.

Kolmas erä alkoi uhkaavasti samalla tavalla kuin toinen, mutta erän lopussa muutaman tsemppipuheen jälkeen pelaajat saivat taas peli ilon käyntiin ja taisteltua kolmannen erävoiton.

Kahden voitetun pelin myötä myös turnausvoitto kotiin. Peleissä oli mahtavaa huomata pelaajien kehittyminen taidollisesti ja joukkueen koko ajan parantuva yhteishenki.”

ARVO BLUE valmentaja Risto Sainion koonti Ruokolahden peleistä;

”Arvo Blue lähti reissuun yhdeksän pelaajan rosterilla. 12 tunnin retken päätteeksi Imatralle majoittumaan ja pienen jaloittelun sekä iltapalan jälkeen nukkumaan.

Aamulla Ruokolahden salille ja pelit käyntiin. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli isäntäseura. Alussa hieman jähmeää, mutta toinen erä toi 1-1 tasapelin.

Toinen peli Hämeenlinnaa vastaan oli toisinto ensimmäisestä eli jalat eivät liikkuneet eikä pallo kuollut ja omien virheiden määrä oli turhan suuri, mutta toisessa erässä koko joukkue liekeissä. Jälleen 1-1 tasapeli.

Kolmantena vastaan asettui ennakkoon kovin joukkue Jankko eikä pelistä puuttunut jännitystä. Ensimmäinen erä meni jatkopalloille ja lopulta meidän erä 32-30! Erä vei meiltä taidon pelata lentopalloa ja varmasti myös mehut… Oltiin altavastaajana ja rökäletappio, mutta jälleen tuloksena 1-1.

Viimeisessä pelissä vielä mahdollisuus nousta turnauksen toiselle sijalle ja ensimmäinen erä tulikin meille, mutta toisessa erässä joukkuepeli hieman kateissa ja tuloksena jälleen 1-1.

Turnauksen aikana kaikki pelaajat pääsivät näyttämään oman pelillisen tasonsa, mistä valmennus voi tehdä omia ratkaisuja jatkoa ajatellen. Tämä turnaus antoi hyvän kuvan Suomen parhaimmiston tasosta ainakin yksilötasolla ja mikäli oma joukkue pysyy terveenä ja saadaan paras rosteri kasaan, niin keväällä tullaan haastamaan top 10 joukkueita.”

Pelaamisen iloa ja jännitystä, onnistumisia ja hyvää yhteishenkeä. Tästä on hyvä jatkaa yhteistä matkaa!