C-tyttöjen kausi starttasi Sodankylässä

ArVon C-tytöt aloittivat kauden Sodankylässä lauantaina 2.10.2022

Turnausta edeltävä viikko oli täynnä säpinää, uusia kokemuksia ja kohtaamisia, sopivasti jännitystä ja viikko huipentui peli-iloon ja fiilistelyyn.

Kuluvalla kaudella C-tytöt osallistuvat sarjaan kahdella joukkueella ja pelaajia on kolmesta eri harjoitteluringistä. Mukava sekoitus erilaisia pelaajia ja tarinoita, joista saadaan kauden aikana koottua ihana kokoelma yhteisiä reissutarinoita

C-tyttöjen harjoitusringin vastuuvalmentaja Meri totesi turnauksen jälkeen, että pelillisistä asioista on turha nyt jaaritella, kun niitä lähdetään kehittämään treeneissä. Tuolla asenteella on hyvä jatkaa kautta eteenpäin! Yhdessä treenaten, yhteen hiileen puhaltaen, kaveria kannustaen ja joukkueena toimien

Kyllä me silti jotain muistelemme…

ArVo Red valmentaja Merin rupattelua; Joukkue sai paljon uutta ja hyvää kokemusta turnauksesta. Päästiin testaamaan, miltä se 6 vastaan 6 peli tuntuu ja kuusikko pyöri jo tosi mukavan näkösesti. Turnaus jaksettiin vetää mahtavasti purkkiin ja kaikilla oli kivaa. Tärkeä reissu ryhmäytymisen kannalta! Uudella fiiliksellä ja motivaatiolla kohti ensi viikon treenejä sekä tulevia turnauksia!

ArVo Blue valmentaja Riston pohdintaa turnauksesta; Joukkue nousi alun tiukasta tilanteesta ja peli kehittyi koko ajan. Parannettavaa jäi helppojen pallojen suoritustarkkuudessa. Erityismaininta tuli passarille, joka vähäisestä kokemuksesta huolimatta pyöritti peliä erinomaisesti ja omalla toiminnallaan rauhoitti kaikkien pelaamista. Turnaus oli joukkueelle positiivinen, voidaan olla tyytyväisiä voittosaldoon ja hyvään joukkuehenkeen.

Sodankylässä meillä oli huolto- ja kannustusjoukkoina vanhempia ja meidän omat juniorivalmentajat Oona ja Eveliina.

ArVo Red pelaajat:
Annu, Fia, Helmi, Ninni,
Riika, Ruusa, Silja, Silva
ja Sonja

ArVo Blue pelaajat:
Anni, Elli, Helga, Helmi,
Nella, Sara ja Sofia

Mukana menossa
Apulappi
NortsaV Tours
Suomutunturi

Lisää kirjoituksia