D-junioreiden kausi starttasi Ounasrinteellä ja Ivalossa!

Arctic Volleyn historian ensimmäinen esiintyminen lentopallokentillä nähtiin Ounasrinteellä ja Ivalossa, kun D-juniorit aloittivat kautensa.

Eilen pelattiin Arctic Volleyn historian ensimmäiset ottelut, kun D-ikäiset avasivat kautensa Rovaniemellä ja Ivalossa.

Kaikkiaan seitsemän ArVon joukkuetta oli menossa mukana. D-aluesarjassa oli yksi tyttöjoukkue Aurora Stars ja D-tiikerisarjassa oli kolme poikajoukkuetta Haukat, Kotkat ja Korpit sekä kolme tyttöjoukkuetta IceStars, ShootingStars ja SnowStars. Menossa oli mukana ArVon lisäksi myös joukkueita Ivalosta ja Sodankylästä.

Aluesarjassa neljä joukkuetta taisteli pääsystä kovempiin pooleihin. Arvon AuroraStars voitti kaikki kolme vastustajaansa ja jatkaa matkaansa uusiin pooleihin puhtaalta pöydältä. Valmentaja Riikkaliisa Kärkkäisen mukaan AuroraStars onnistui pallovarmuudessa ja tuuletuksissa. Tärkeintä oli, että kaikki pääsivät pelaamaan ja onnistuivat hienosti!

Tiikerisarjassa nähtiin loistavan tasaisia pelejä, kun kaikista joukkueista oli tehty mahdollisimman tasaisia. Mukana oli vasta-alkajia, joilla takana oli vasta muutama viikko harjoittelua sekä myös paljon vasta E-ikäisiä pelaajia. Lapin alueen pelaajamäärä on pieni ja onkin tärkeää saada kaikki harrastajat nopeasti kilpailutoimintaan mukaan. Tässä parhaita opettajia ovat kokemusasiantuntijat joukkueen sisältä ja siinä onkin salaisuus Pohjoisen alueen kuuluisaan yhteishenkeen. Päivän tärkein opetus olikin, että miten minä voin saada joukkuekaverini loistamaan? Päivän aikana pelattiin peräti 14 peliä ja hallissa raikui valtaisat kannustushuudot. Ässistä lenteli kärrynpyöriä ja oman joukkueen syöttäessä joukkuekaverit tsemppasivat raivokkaasti.

Näiden ensimmäisten turnausten perusteella saadun energian turvin on kaikkien hyvä jatkaa harjoittelua kohti syksyn muita tapahtumia.

 

Joukkueiden kokoonpanot, tummennetut pelaajat valittiin joukkueiden tsemppipelaajiksi:

Haukat: Onni Hangasvaara, Aukusti Hurtig, Jesse Impiö ja Samu Jolanki. Valmentajana Terhi-Maria Aurala

Kotkat: Juuso Impiö, Niilo Juopperi, Akseli Kairakari, Veeti Penttilä ja Hannes Rytilahti. Valmentajana Tero Jolanki.

Korpit: Verneri Koho, Miska Mäkikyrö, Onni Ylitalo ja Valto Riikola. Valmentaja Juha Impiö.

ShootingStars: Onerva Nissinen, Iida Ronkainen, Veera Kaaretkoski, Seea Euramaa ja Saara Arffman. Valmentajana Riitta Kaaretkoski

SnowStars: Eeva Koskiniemi, Sanni Tauriainen, Ainu Partanen ja Elena Lohi. Valmentajana Risto Koskiniemi ja Riitta Kaaretkoski.

IceStars: Ella Hakala, Saaga Virsunen, Anni Viitanen ja Linnea Portaankorva. Valmentajana Risto Koskiniemi.

Aurora Stars: Emmi Hietanen, Iida Kuittinen, Nita Halonen, Aino Nousiainen ja Kerttu Inkilä. Valmentajana Riikkaliisa Kärkkäinen.

 

Paikalla oli myös D-poikien kummipelaajat Mestaruusliiga-joukkueesta, kun joukkueen libero Taylor Horsfall ja yleispelaaja Miia-Maria Mäkikyrö olivat kannustamassa D-junioreita.

Lisää kirjoituksia