E-junioreiden syyskausi päätökseen

E-junioreiden syyskausi päätökseen. Viimeinen turnaus pelattiin Kairatiellä!

Arctic Volley E-pojat pääsivät näyttämään jälleen osaamistaan lauantaina 10.12. käydyssä kotiturnauksessa. Kairatien koulun saliin oli saapunut iso ja reipas joukkio ArVolaisia. Joukkuejakoja oli jälleen tuttuun tapaan pyöritelty sekaisin ja kaikki pojat pääsivät pelaamaan taas ”uusien” joukkuekavereiden kanssa.

Vaikka pojat harjoituksissa tekevätkin kaiken yhdessä, niin ottelutapahtumissa ja turnauksissa joukkueita sopivasti sekoittaen päästään soveltamaan pelitapoja taas yhteen ja opitaan uutta vieruskaverilta.

Turnaukseen ei tällä kertaa vierasjoukkueita saapunut, vaan koko päivä pelattiin Arctic Volleyn joukkueiden kesken. Kokoonpanot turnauksessa olivat:

Salamat: Valo, Elias, Leevi ja Eemeli K

Revontulet: Ilmari, Huugo, Kalle, Eemeli H, Alvari

Komeetat: Eemi, Aapo, Akseli, Felix

Tsemppipelaajina palkittiin:

Salamat: Eemeli K

Revontulet: Huugo

Komeetat: Eemi

E-tyttöjen turnausviikonloppuun lähdettiin yhdellä pääteemalla. Nyt saa kokeilla uutta. Takapassit, iskulyöntihyökkäykset, kopiton peli kolmella kosketuksella. Näihin valmentajat kannustivat ja näitä paljon nähtiin.

Supertytöt Leona, Iina, Siiri, Helmi La ja Ronja, jatkoivat nousujohteista kautta. Kolme voittoa kolmesta ottelusta. Luvalla sanoen parasta peliä tähän mennessä. Etenkin hyökkäyksiä saatiin paljon luotua, passien ollessa kohdillaan pisteiden teko oli helppoa. Takapasseja kokeiltiin peleissä ekaa kertaa ja syöttöä/hyökkäyksiä sijoitettiin tuloksekkaasti. Hieman jouduttiin myös oppimaan itsekuria sillä mikään peli ei ole valmiiksi voitettu vaan sen eteen tehtävä töitä. Helppoja voittoja ei ole. Tsemppipelaajana palkittiin Helmi Lahtinen

Superit Siina, Siiri, Inna, Olivia ja Tähdet Unna, Helmi Lo, Reihane, Iiris, kävivät turnausreissun Kuusamossa. Tuloksella ei niinkään ollut väliä vaan, että uskallettiin kokeilla kopitonta peliä. Puolustuksien laatu olikin sitä luokkaa, että näin pystyttiin pelaamaan. Enemmänkin olisi voinut, mutta välillä pelattiin varman päälle. Kuusamon joukkueet olivat odotetun vahvoja ja silmin nähden olivat treenanneet kovasti, mutta tämä kelpasi meille sillä halusimme kovat vastukset, kun kevät kaudella Superit ja Tähdet siirtyvät pelaamaan aluesarjaan. Tuloksellisesti päivä sisälsi voittoja ja tappioita, mutta ennen kaikkea hyvää yritystä sekä onnistumisia uuden kokeilussa. Harmillisesti sorruttiin välillä toisen syyttelyyn joka vie keskittymistä muualle, mutta näistä opitaan. Tsemppipelaajina palkittiin Supereista Inna ja Tähdistä Iiris

Ennen joulutaukoa järjestetään seuran F-D-ikäisille yhteinen junnulentispäivä ja vuoden viimeisenä treeninä järjestetään Kiipeilykeskus Väessä tonttukiipeilyt.

Lisää kirjoituksia