E-tytöt pelasivat lauantaina ympäri pohjoisen aluetta!

E-tytöt pelasivat lauantaina Ylikiimingissä, Sodankylässä ja Rovaniemellä!

Arvon Tähdet matkusti lauantaina 4.2 Ylikiiminkiin, Ylikiimingin Nuijamiesten vieraaksi. Aamulla auton suunnistaessa kohti pelipaikkaa, koeteltiin tämän talven pakkasennätystä. Ensimmäisenä Tähtiä vastaan asettui turnauksen järjestäjä YNM. YNM E1 tiedettiin aikaisemmien kohtaamisten perusteella vahvaksi joukkueeksi ja kovaksi syöttäjäksi. Liekö pakkasella osuutta asiaan, mutta ensimmäinen ottelu meni Tähdillä lämmitellessä ja tuloksena 2-0 tappio Tähdille.

Seuraava vastustaja oli Kisko Punainen. Ottelun ensimmäinen erä eteni tasaisissa merkeissä, mutta erän ratkaisupalloissa Kisko oli tällä kertaa vahvempi ja ensimmäinen erä meni Kiskolle 25-23. Toisessa erässä Tähdet karkasivat jo 8-17 johtoon, mutta Kisko kiri vielä rinnalle ja lopulta ohi, erän päättyessä 25-22.

Päivän viimeinen ottelu käytiin Muhokselta paikalle matkustanutta Volley Salamat joukkuetta vastaan. Salamat kaatoivat tähdet vahvalla syötöllä ja molemmat erät Salamille, vaikka ajoittain nähtiinkin pitkiä ja tasaisia palloralleja.

Päivän mittaa Tähdet pystyivät nostamaan pelin tasoa hienosti ja Kiskoa vastaan voittokin oli otettavissa. Erityisesti kehittymistä oli tapahtunut pallon alle liikkumisessa ja Tähdet saivatkin hyvin palloja nostettua vaikeistakin syötöistä ja sitä kautta saatiin hienoja hyökkäyksiä rakennettua.

ArVon E-tytöt pelasivat lauantaina 4.2. aluesarjaa Ylikiimingissä ja Rovaniemellä sekä tiikerisarjaa Sodankylässä

ArVon Superit, Ellen, Helmi Lo, Reihane, Iiri ja Olivia, pelasivat Rovaniemellä ArVon Kingejä sekä Oulunsalon Vasamaa vastaan. Kolmen joukkueen turnauksessa pelattiin peli kolmen erän pituisina 25 pisteeseen kahden pisteen erolla.

ArVon Kingejä vastaan ensimmäinen erä oli herättelyä. Kingien kovat yläkauttasyötöt tuottivat tytöille vaikeuksia, eikä omalla syöttövuorolla saatu haluttuja tehoja. Toiseen erään olitiin jo hereillä ja alettiin myös kannustamaan joukkuekaveria! Reagoitiin nopeammin, älykkäitä hyökkäysratkaisuja ja syöttöä pyrittiin vaikeuttamaan. Tuloksena erävoitto joten pelin ratkaisukin oli auki. Kolmas erä oli tiukkaakin tiukempi ja vuorotellen johtopaikka vaihtui. Lopulta pienet virhearviot puolustuksessa käänsivät kolmannen erän Kingeille 26-24 ja näin ottelun 2-1 Kingeille. Peli oli nousujohtoinen, syöttöjen vaikeutus ja puolustusliikkumisen myötä taisteltiin loppuun asti.
OsVaa vastaan lähdettiin jatkamaan siitä mihin jäätiin edellisessä pelissä. Näin aloitettiin, mutta pelin edetessä, kentällä liikkuminen ei ollut yhtä terävää kuin se voisi olla. Reagointi oli hitaampaa ja tämä vaikeutti nostopeliä, kun pallolle ei ehditty ajoissa, jotta korkea nosto olisi mahdollista. Ajoittain onnistumisia tuli, etenkin syötöissä Reihane ja Iiri yllättivät monesti erilaisella, vaikeammalla syötöllä.

Peli meni tällä kertaa OsValle puhtaasti 3-0, mutta tytöt huomasivat kyllä, että nämäkin pelit ovat voitettavissa.
Lopuksi palkittiin Iiri Veikkolainen joukkueemme tsemppipelaajana. Iiri pelasi joka pallon niin hyvin kuin osasi, puhui kentällä paljon ja kannustus ei laantunut.

Ekassa pelissä Arvo Supertytöt kohtasi PAKA vihreän. Pakalla oli kova syöttö ja vielä oli tytöillä tossut vähän hitaana matkasta ja kovasti jännitystä ilmassa. PAKA voitti ekan pelin 2-0.

Toisessa pelissä Supertytöt kohtasivat Arvo Revontulen. Pelistä kehkeytyi huikea kolmen erän trilleri jossa tytöt kannustivat hurmiossa toisiaan sekä onnistuivat mahtavissa palloralleissa.

Nähtiin myös upeita tuuletuksia ässäsyöttöjen jälkeen!

Revontulet olivat kuitenkin hitusen kovempia ja veivät pelin 2-1.

Viimeisessä pelissä Supertytöt saivat vastustajakseen TäVo Kauriit.

Supertytöt voittivat ensimmäisen erän loistalla syöttöpelillä. Iina saikin uuden lempinimen ”ässähai”.

Toisen ja kolmannen erän tiukan väännön vei Kauriit ja voittivat pelin 2-1.

Loistavaa kehittymistä kaikilla päivän aikana.

Tsemppipelaajana palkittiin Iiris.

Leona- huikea kehitys hihapelissä. Nopeat jalat ehti moneen tiukkaan palloon ja tuli rohkeammaksi suorituksissa.

Iiris- Upeaa kannustamista kavereille ja tsemppaamista kun ei kulkenut. Verkolla hienoa reagointia vastapalloissa ja saimmekin useita pisteitä.

Iina the ässähai. Älyttömän hienoa sijoittelua syötöissä ja pisteitä ropisi.

Helmi – Hienosti kehittyi pelisilmä ja kentällä liikkuminen.

Siiri – paukutti päivän komeimmat iskulyönnit kenttään ja kovia Ässiä takarajalle.

Supertähdet-Komeetat
Supertähtien eka peli lähti hyvin liikkeelle lähtökohtiin nähden vaikka tappio tulikin. Onnistuneita syöttöjä tuli ja yksittäisiä onnistumisia nostossa ja passeissa mistä pallo vielä hienosti verkon yli vastustajan puolelle.
Peli oli kyllä positiivinen yllätys!

Paka-Supertähdet
Vastustaja oli nyt kovempi ja nyt pääsi tulemaan selkeä tappio. Yksittäisiä hyviä onnistumisia tuli kuitenkin tähänkin peliin.

Vähän alkoi jo väsy tulla tässä pelissä. Tässä pelissä tuli myös hyviä yksittäisiä onnistumisia.

Tytöt myös hoksasivat nyt vastustajien olevan heitä vanhempia ja aikoivat tulla perästä haastamaan vielä!

Tekemistä on vielä ihan perusasioissa, mutta vasta aloittaneita ja nuorempia on pelaajatkin!

Tsempparipelaajana palkittiin Henni Rytilahti.