”Rollosta me tullaan ja kovia me ollaan!”

ArVon C-tyttöjen viikonloppu oli täynnä tunteita. Turnausraportit kertovat Bluen ja Redin tarinat.

ArVo Blue valmentaja Risto Sainion ja huoltotiimin turnausraportti Helsingistä;

Blue rallatteli jälleen Finnairin sinivalkoisin siivin Helsinkiin. Tutut kuviot tekivät reissusta nyt helpomman, eikä edes eksytty matkalla pelipaikalle. Kevät oli saapunut etelään ja lumi sulanut sen mukana.

Pelit alkoivat – tuttuun tapaan – jännittyneissä tunnelmissa ja se näkyi myös pelisuorituksissa. Turnauksen ensimmäinen peli hävittiin 1-2 etukäteisrankkauksen heikoimmalle joukkueelle.

Sitten tapahtui se, mitä ollaan odotettu koko kausi. Pelaajat rentoutuivat ja seuraavassa pelissä päästiin jo lähelle omaa tasoa. Toisessa pelissä vastassa oli turnauksen voittanut Puman 1-joukkue, jota vastaan 1. erä lämmiteltiin ja 2. erässä pistettiin jo tosi kovasti kampoihin. Tästä kuitenkin 0-2 tappio.

Kolmanteen peliin lähdettäessä pelaajille ei kerrottu, mitä on panoksena. Puhtaalla 2-0 voitolla Alajärvestä meillä olisi vielä mahdollisuus finaaleihin. Toki se vaatisi myös Puman voittoa heidän viimeisessä pelissä. Tytöt iskivät palloa kenttään sydämensä kyllyydestä ja sen myötä pisteitä ropisi 2-0 voittoon asti. Vielä oltiin pelissä mukana.

Kauden aikana pallot ovat pomppineet tiukoissa tilanteissa tosi usein vastustajan eduksi. Josko onni kääntyisi nyt meidän puolelle? Eli ei muuta kuin jännittämään päivän viimeistä PuMa-Liperi peliä. Helsinkiläiset laittovat pelin jännäksi ottamalla oman maajoukkue yleispelaajan vaihtoon. Tiukka oli tämäkin peli, mutta meidän onneksi PuMan tytöt hoiti homman kotiin heille ja meille! C-tyttöjen finaalit – täältä tullaan!

Mahtava reissu, paljon oli tunteita mukana laidasta laitaan. Nämä, peräti kolmessa eri harjoitusryhmässä pelaavat tytöt, ovat hienosti nivoutuneet yhtenäiseksi joukkueeksi. He ovat taistelleet tiensä ansaitusti kauden alussa asetettuun tavoitteeseen.

Valmennus- ja huoltotiimi sekä koko C-joukkueen staffi ovat todella ylpeitä joukkueesta.

ArVo Red valmentaja Meri Moilasen ja huoltotiimin turnausraportti Kokkolasta;

Red lähti Kokkolaan jo perjantaina tutusti maanteitä pitkin. Staffi oli suunnitellut reissun teemaksi hyvän joukkuehengen ja kaverin tsemppaamisen.

Matka taittui mukavasti tehtävän parissa, jossa kirjoitettiin joukkuekaverista, staffia unohtamatta, positiviisia asioita ja kehuja. Illalla luimme kaikkien kehut läpi ja kävimme niiden myötä nukkumaan. Hymyjä ja hyvää mieltä. Staffilla myös onnenkyyneleitä.

Turnauspäivän aamu alkoi maittavalla hotelliaamiaisella, jonka jälkeen hetken suunnistuksen päätteeksi löysimme pelipaikalle.

Ensimmäinen peli oli tuttua Kiskon joukkuetta vastaan. Hyvän alkulämmittelyn ja tsemppaamisen ansioista pääsimme peliin kiinni heti ensimmäisestä pallosta alkaen. Peli päättyikin 2-0 voittoon.

Toinen peli oli uutta tuttavuutta, kotijoukkue Tiikereitä, vastaan. Ensimmäinen erä lähti jälleen hyvin käyntiin, kun taas toisessa erässä jäätiin odottelemaan kaveria. Tämä johti kolmanteen erään, joka on meille usein todella haastava. Tällä kertaa pelaajat saivat kerättyä itsensä hyvin kasaan ja puristettua erän taidokkaasti omiin nimiin. Tästä pelistä siis 2-1 voitto.

Näissä kahdessa pelissä korostuivat omaan peliin keskittyminen, taidokkaat kovat syötöt sekä paljon kehittynyt vastaanotto. Olemme rohkaistuneet paljon hyökkäyksessä, mikä näkyi myös pelissä.

Kolmas peli alkoi heti toisen perään. Pelin peruspilarit eivät toimineet, teimme paljon omia virheitä, emmekä jaksaneet enää liikkua aktiivisesti. Pelaajien omien sanojen mukaan ”energiat loppuivat, niin ei onnistunut ja sitten kun ei onnistunut, niin tuli huono mieli ja sitten ei jaksanut enää tsempata”. Tästä siis valitettavasti 2-0 tappio.

Päällimmäisenä kuitenkin kaikille jäi positiivinen kokemus reissusta. Saimme joukkueena paljon kehuja toiminnastamme ja positiivisesta ilmeestämme turnauksessa. Kaikki lähtivät hymyssä suin kotimatkalle.

Reissun erityismaininnan kaikkien kaverina sai Riika sekä tsemppipelaajana palkitsimme Essin. Lisäksi ihan jokainen pelaaja ansaitsi ison halauksen ja kiitoksen staffilta.

Noihin Bluen ja Redin valmennuksen ja huoltotiimien tunnelmiin on hyvä lisätä tämän hetken tunnelmia C-tyttöjen staffin puolesta. Meidän kausi alkaa olla kohta paketissa sarjapelien osalta ja juuri tämän viikonlopun jälkeen fiilis on hyvä, onnellinen ja kiitollinen.

Etänä on jännitetty Bluen pelejä. Kuvista on välittynyt tunnelmat. Huikea saavutus Bluella päästä SM finaaliturnaukseen. Vaikeuksien kautta voittoon.

Kokkolassa Red toimi joukkueena kuin unelma ja oli niin timanttinen tiimi. Positiivinen meininki oli niin tunteisiin menevää. Upeaa kasvua ja kehitystä Redillä, yhteishenki näkyi ja kuului kaikille paikalla olijoille.

Mejän staffi on itkenyt monta onnenkyyneltä viikonloppuna. Nyt on aihetta kiitoksille.

Kiitos pelaajat ❤
Kiitos vanhemmat ❤

Kiitos yhteistyökumppanit:

@apulappi
@nortsavtours
@suomutunturi
@brillet
@fysial
@arcticcareer
@pskouru
@arctra

Lisää kirjoituksia