Viikonloppu oli täynnä onnistumisia ja lentopallon riemua!

E-juniorit aloittivat kautensa lauantaina.

Aluesarja starttasi Oulunsalossa ja tiikerisarja Ylikylässä!

E-junioreiden aluesarja
Kingit joukkue aloitti pelinsä aluemestaruussarjassa voittoisasti. Joukkue matkusti Oulunsaloon, jossa vastustajina oli Muhos Volley, Oulunsalon Vasama ja Oulun Kisko. Kaikki pelit olivat sopivan tasaisia, mutta tiukkojen vääntöjen jälkeen kaikista peleistä kotiintuomisina oli voitto.
Joukkue erottui tänään muista kovalla aloitussyötöllä, kolmen kosketuksen pelillä ja pitkillä taistelupalloilla.
Joukkue pelasi tänään kokoonpanolla Miska Mäkikyrö, Topi Ikonen, Samu Jolanki ja Valto Riikola. Valmentajina toimivat Tero Jolanki ja Terhi-Maria Aurala.
Tsemppipelaajana palkittiin Samu. Hänellä oli loistava tsemppi päällä koko turnauksen ajan ja varsinkin toisten pelaajien kannustus oli omaa luokkaansa hävittyjen pisteiden jälkeen.
E-junioreiden tiikerisarja

Arctic Volley Rovaniemen seurahistorian ensimmäinen E-ikäisten kotiturnaus pelattiin 1.10.2022 Ylikylän Koululla. Ensimmäinen turnaus toi paikalle Arctic Volleysta kuusi joukkuetta, kolme tytöistä ja kolme pojista. Tiikerisarjan turnauksen ”pitkän matkan vastustajaksi” saapui Kuusamon Pallokarhut kahden joukkueen voimin.

Tiikerisarjan turnaus pelattiin sekasarjana, eli tytöt ja pojat pääsivät mittelöimään toisiaan vastaan useamman pelin verran. Kuusamon joukkueista toinen pelasti sekajoukkueena, jossa sekä tytöt että pojat pääsivät kentälle samaan aikaan omassa joukkueessaan.

Turnaus aloitettiin pienellä yllätyksellä pelaajillemme, kun Arctic Volleyn naisten mestaruusliigajoukkueesta paikalle turnaukseen saapuivat Neea Tasala, Larissa Isokääntä sekä Paula Neciporuka. Heillä oli mukanaan myös oikein mahtavat tuliaiset pelaajille- uudet vastapainatetut peliasut sekä Arctic Volleyn uututtaan hohtavat lippalakit. Peliasujen pukemisen jälkeen naisten mestaruusliigajoukkueen pelaajien johdolla tehtiin yhteinen alkulämmittely, jossa saatiin mahtavasti hiki pintaan ja lihakset vetreiksi erilaisten leikkien ja pelien muodossa.

Ensimmäiset pelit aloitettiin klo 10.00, jolloin Arctic Volleyn D-poikien erittäin ammattitaitoiset sekä reippaat pojat pääsivät viheltämään tuomarinpilliinsä ensimmäisen kerran. Tuomarityöskentely saikin erityistä kiitosta kaikilta turnauskävijöiltä päivän aikana!

Päivän aikana Arctic Volleyn pojista huomasi, miten he kasvoivat ja oppivat jokaisen pelatun pallon jälkeen aina vain enemmän. Syötöt alkoivat napsumaan rataan, omaa kenttää suojeltiin eläimen lailla ja meno oli aika ajoin hurjempaa kuin Ollerovaaran kelkkareiteillä.

Arctic Volleyn E-poikien joukkeista tänään vauhdissa olivat ArVo Revontulet, ArVo Salamat sekä ArVo Komeetat. Revontulet taistelivat kentällä upeasti jokaisesta pallosta, vaikka vastustajan puolella kokemus ja pituus saattoivat välillä viedä pitemmän korren. Komeetat ja Salamat keräsivät molemmat hienot otteluvoitot tililleen ja valmentajan laskujen mukaan ArVon pelaajat tekivät yhteensä noin 332 läpyä keskenään.

Päivän otteluiden jälkeen pelaajien suusta kuultua:
– parasta oli pelaaminen
– opin alakauttasyötön tänään ja taistelin
– me voitetaan pelit joukkueena ja sillon kun meillä on kentällä kivaa
– joko nyt saa hakea kanttiinista herkun kun pelit on pelattu
– voidaanko iskeä palloa ensi harkoissa tosi paljon
– koska meillä on seuraava turnaus, olisko jo ens viikonloppuna jooko?

Päivän Tsemppipelaajina palkittiin ArVon E-pojista Alvari Asell, Eemi Jolanki sekä Akseli Jokelainen.

Arctic Volleyn E-tytöt kehittyivät turnauksen aikana pelaajina todella paljon. Kukaan ei luovutettu koskaan kesken, vaan pelattiin loppuun asti ja tehtiin omaa parasta. Jokainen joukkue, Superit, Tähdet ja Supertytöt olivat joukkue isolla J:llä!

Lisää kirjoituksia