Arctic Volleyn mestaruusliiga kausi päätökseen

Kolmannessa ottelussa haastajana sarjaan lähteneet ArVon naiset eivät kyenneet horjuttamaan runkosarjan voittaja Pölkky Kuusamoa riittävästi, vaikka lähellä se taas oli. Kolmas voitto jäi Kuusamoon luvuin 3-2, mutta emme voi olla kuin ylpeitä siitä, miten joukkueemme onnistui osoittamaan taistelutahtoa ja sitkeyttä kentällä.

Kolmannessa ottelussa haastajana sarjaan lähteneet ArVon naiset eivät kyenneet horjuttamaan runkosarjan voittaja Pölkky Kuusamoa riittävästi, vaikka lähellä se taas oli. Kolmas voitto jäi Kuusamoon luvuin 3-2, mutta emme voi olla kuin ylpeitä siitä, miten joukkueemme onnistui osoittamaan taistelutahtoa ja sitkeyttä kentällä. Kausi tarjosi meille monia haasteita ja onnistumisia, ja lopputuloksena jäi positiivinen fiilis siitä, että pystyimme laittamaan runkosarjaa hallinneen Pölkynkin ahtaalle.

Kiitos tästä kaudesta kuuluu myös kaikille kannattajille, yhteistyökumppaneille, talkoolaisille, seuran junioreille ja muille tukijoillemme. Ilman teitä tämä kaikki ei olisi mahdollista. Teidän tukenne on ollut meille korvaamatonta ja olemme kiitollisia jokaisesta kannustavasta sanasta ja tuesta kauden aikana. Tästä syystä haluamme kutsua teidät Keltakankaan liikuntahallille pienimuotoiseen kaudenpäätös tilaisuuteen tulevana torstaina 21.3. klo 18.00-19.30. ArVon liigajoukkue on keittämässä kahvit ja tarjoilemassa mehua ja pientä purtavaa.

Joukkueen tulevaisuuden suunnitelmat ovat jo hyvällä mallilla, ja tulemme tiedottamaan niistä lähipäivinä. Nyt on aika jäädä hetkeksi ansaitulle lomalle ja levätä, mutta pian palaamme harjoituskentille täynnä intoa ja valmiina uusiin koitoksiin. Ensi kaudella ahtaalle laittaminen ei enää riitä vaan tulemme takaisin vahvempina ja valmiimpina kuin koskaan ennen, ja odotamme innolla kauden 24-25 haasteita.

Nähdään Santasportilla.

Lisää kirjoituksia