Adriel Goodman Arctic Volleyn riveihin!

Adriel Goodman vahvistamaan Arctic Volleyn rivejä loppukaudeksi!

Arctic Volley Rovaniemi ja kanadalainen yleispelaaja Adriel Goodman ovat tehneet pelaajasopimuksen loppukaudesta 2023-2024.

Pienestä hieman alle 2000 asukkaan Nakuspin kylästä kotoisin oleva 25-vuotias Adriel Goodman tekee ammattilaisdebyyttinsä Arctic Volleyn riveissä. Ennen napapiirille saapumista Adriel on pelannut beach volleyta Kanadan maajoukkueessa. Ennen beach volley uraa Adriel pelasi Calgaryn yliopistossa kolmen kauden ajan kuin myös College of the Rockiesissa Cranbrookin kaupungissa, jossa hänet myös valittiin vuoden tulokkaaksi. 185-senttinen yleispelaaja on valmis edustamaan ArVoa jo tulevassa OrPo-kotiottelussa, joten Adrielin voi nähdä heti tositoimissa tulevana viikonloppuna.

”Rovaniemellä yhdistyy kotikaupunkini rauhallisuus ja Calgaryn kylmyys, joten tuntuu oudon kodikkaalta. Olen innoissani, että pääsen oppimaan uuden maan tapoja ja tutustumaan uuteen kulttuuriin, paikassa johon ei muuten tulisi välttämättä matkattua. En malta odottaa loppukautta, Jukka on onnistunut luomaan joukkueeseen mahtavan joukkuehengen ja koko joukkue uskoo hänen visioon loppukaudesta ja mahtavaa olla osa tätä joukkuetta. Uskon, että pystymme menemään vielä pitkälle tulevana keväänä.” toteaa Adriel Goodman sopimuksestaan.

”Hieno juttu, että saatiin vahvistettua joukkuetta Adrielin kaltaisella pelaajalla. Adriel on erittäin urheilullinen pelaaja, jolla on selkeä tavoite kehittyä ja ottaa seuraava steppi urallaan. Tärkeimpänä asiana pelillisen potentiaalin lisäksi on että Adriel tuo myös persoonana lisäarvoa joukkueeseen. Odotukset Adrielin osalta on että yhdessä saadaan hänet mahdollisimman nopeasti osaksi meidän joukkuetta ja pelityyliä. Silloin hän saa autettua joukkuetta parhaiten. Hieno juttu että seura mahdollisti Adrielin try out -pätkän. Sen aikana kävi selväksi, että Adriel halutaan osaksi joukkuetta ja myös se, että hän itse piti meidän joukkueen tekemisestä ja harjoitteluympäristöstämme.” toteaa Jukka Lehtonen uudesta hankinnasta.

Lisää kirjoituksia