Arctic Volley 2 takaisin voittojen tielle

ArVo 2 – Pihtiputaan Ploki 3-0 (25–15, 25–18, 25–15)

Keltakankaalle kokoonnuttiin jälleen lentopallopelin myötä. Arctic Volleylla lähti alkusarjan toinen kierros ja vastaan asettui toistamiseen Pihtiputaan Ploki. Kotijoukkue oli tyly isännöimään peliä, kun Ploki kaatui tyylipuhtaasti 3-0.

Ensimmäinen erä lähti ArVon osalta loistavasti liikkeelle, kun syötöllä Plokin pelinrakentelu tylsytettiin totaalisesti. Koko erä mentiin täysin kotijoukkueen komennossa ja sen myötä selvä erävoitto.

Toinen erä alkoikin tasaisemmissa merkeissä, kun ArVon syöttö ei enää purrutkaan yhtä tehokkaasti. Erän puolen välin jälkeen kotijoukkue löysi peliinsä uuden pykälän ja alkoi rykäistä kaulaa ja johti erää 19-13. Vierasjoukkue kiri kahden pisteen päähän, mutta sitten alkoi uusi vaihteen vaihto isompaan pykälään. Tähän Ploki ei enää pystynyt vastaamaan, vaan ArVo otti toisenkin erän selvästi nimiinsä.

Pidemmän erätauon jälkeen kolmas erä alkoi tasaisissa merkeissä. Kuitenkin 5-5 tilanteen jälkeen ArVo alkoi ottaa erää jälleen hallintaansa eikä päästänyt missään vaiheessa erää enää Plokia mukaan. Kolmas erä ja näin kauden ensimmäinen kotivoitto Arctic Volleylle.

– Pakko olla valmentajana tyytyväinen joukkueen esitykseen. Heti pelin alusta joukkueesta paistoi läsnäolo pelissä ja luotto omaan tekemiseen. Vaikka vastustaja saikin silloin tällöin pisteputkia aikaan niin siitä huolimatta pystyttiin paremmin sietämään sitä tilannetta eikä homma ollut missään vaiheessa lähtenyt lapasesta. Tästä on hyvä jatkaa seuraavan viikon Kuopion reissuun, valmentaja Mikko Kujanpää summasi päivää.

Otteluisäntä Baarilaite Oyn edustajat Jussi ja Roosa Paukkunen palkitsivat parhaina pelaajina ArVolta Anni Pohjasen ja Plokilta Silja Kanasen.

Arctic Volleyn parhaan pelaajan Anni Pohjasen mietteet: Jäi kyllä hyvä fiilis pelistä, onnistuttiin hyvin saamaan oma peli käyntiin heti alusta asti. Oli hauskaa pelata!

ArVo jatkaa ensi viikolla Kuopioon tuplapelireissulle metsästämään arvokkaita pisteitä taistelussa lohkon top 3 -sijoista.