Arctic Volley 2:n Kuopion reissulta ei pisteitä mukaan

ArVo 2 tavoittelee Top3 – sijaa ensi sunnuntaina, kun ArVo N2 kohtaa kotipelissä Kairatiellä Haukiputaan Heiton.

PuWo N2/2 – ArVo 3-0 (25–21, 25–22, 25–23)

Lauantai-aamuna matkalle kohti Savon sydäntä, Kuopiota, lähteneellä ArVon naisten 2-joukkueella ei ollut parhaimmat lähtökohdat viikonlopun vierastuplaan, kun äkilliset sairastumiset verottivat rosteria. Lauantain ottelu oli se kuuluisa kuuden pisteen ottelu, sillä ArVon lauantain vastustaja PuWo2 oli tasapisteissä sarjataulukossa.

Ensimmäinen erä kulki tasaisissa merkeissä aina erän loppupuolelle asti, kunnes PuWon syöttöruudussa löytyi tarvittavat tehot kääntää erä itselleen. Toisessa erässä hallinta vaihteli pariin otteeseen joukkueiden välillä, mutta erän lopussa kotijoukkue käänsi jälleen erän itselleen. Kolmas erä oli pääosin ArVon hallintaa, mutta erän lopussa paukut loppui ja PuWo voitti erän ja ottelun. Pelissä korostui helpot virheet ja ratkaisupaikoissa tehottomuus.

Ottelun parhaana palkittiin ArVolta Larissa Isokääntä.

PuWo N2/1 – ArVo 3-1

Hyvin nukutun yön jälkeen jatkettiin pelejä PuWo1 vieraana. Ennakkoasetelmat ottelussa eivät olleet vierailijoiden puolella ylivoimaista lohkon kärkeä vastaan. Kaksi ensimmäistä erää meni äidit-tyttäret asetelmassa, kun kotijoukkue vei kaksi ensimmäistä erää selvästi nimiinsä. Kolmannessa erässä ArVon pelissä tapahtui täyskäännös, kun se alkoi tosissaan haastaa PuWoa ja onnistui kääntämään itselleen erävoiton. Neljännessä erässä ei enää paukut riittäneet venyttää peliä viidenteen erään ja viikonlopun pelit oli taputeltu.

Vielä on mahdollisuus tavoitella top3-sijaa ensi sunnuntaina, kun ArVo N2 kohtaa kotipelissä Kairatiellä Haukiputaan Heiton.

ArVon parhaana pelaajana palkittiin sunnuntaina joukkueen kapteeni, libero Iia Keskitalo. – Peliin lähdettiin hieman vajaalla rosterilla ja altavastaajana. Lähdimme kuitenkin taistelemaan sarjapisteistä. Vastaanotto, puolustus ja passaaminen toimi toivotulla tavalla, mutta hyökkäyspelaamisessa koitui vaikeuksia. Kolmas erä oli hieno taisteluvoitto.

Lisää kirjoituksia