Arctic Volley etsii sosiaalisen median sisällöntuottajaa!

Haemme Arctic Volleyn lentopalloseuraamme lahjakasta, idearikasta ja luovaa sosiaalisen median sisällöntuottajaa. Sosiaalisen median sisällöntuottajana olet vastuussa sosiaalisen median strategioiden kehittämisestä ja toteuttamisesta, kiinnostavan sisällön luomisesta seuramme brändimanuaalin mukaisesti ja seuramme sosiaalisen median tilien hallinnasta. Tavoitteesi on lisätä bränditietoisuutta, ohjata liikennettä verkkosivustollemme sekä sosiaalisen median kanaviin ja olla yhteydessä yleisöömme.

Arctic Volley Rovaniemi on vuonna 2022 syntynyt uusi lentopalloseura, jonka juuret yltävät monien kymmenien vuosien taakse Napapiirin Pallokettujen sekä Woman Volleyn kautta. Haluamme olla kehittyvä ja aikaansa edellä oleva seuraorganisaatio. Kauttamme saat valmiiksi suunnitellun brändimanuaalin ja pääset helposti sekä selkeästi heti töihin. Mahdollistat kanssamme seuran sosiaalisen median toimintaa ainutlaatuisessa ympäristössä Suomen mittapuulla.

 

Vastuut ja tehtäväalueet:

Tulet kehittämään ja toteuttamaan sosiaalisen median strategioita, jotka ovat linjassa markkinointitavoitteidemme kanssa

Luot ja tuotat kiinnostavaa sisältöä, kuten grafiikkaa, valokuvia sekä videoita valmiin brändikäsikirjamme mukaisesti

Hallinnoit ja seuraat sosiaalisen median tilejä useilla alustoilla (Facebook, Instagram)

Olet yhteydessä seuraajiin ja vastaat kommentteihin sekä viesteihin määräaikojen puitteissa.

Seuraat sosiaalisen median mittareita ja analytiikkaa seurataksesi ja optimoidaksesi sisältöä ja raportoit näistä seuran johtoryhmälle säännöllisin väliajoin. Pysyttelet ajan tasalla sosiaalisen median trendeistä.

 

Pätevyydet:

Todistettu kokemus sosiaalisen median sisällöntuottajana tai vastaavassa tehtävässä

Erinomaiset tekstinkirjoitus- ja luovat taidot

Hallitset graafisen suunnittelun ja valokuvien/videoiden muokkausohjelmiston

Sosiaalisen median hallintatyökalujen tuntemus

Ymmärrys sosiaalisen median mittareista ja analytiikasta

SEO- ja sisältömarkkinoinnin periaatteiden tuntemus

Erinomaiset vuorovaikutustaidot

Markkinoinnin, viestinnän tai vastaavan alan tutkinto on hyvänä etuna, mutta haluamme erityisesti huomioida myös hakemukset opiskelijoilta, jotka ovat valmistumassa alalle.

Hakemukset sekä yhteydenotot:
Jari Tuominen
info@arcticvolley.fi
0504133474

Lisää kirjoituksia