Arctic Volley hakee jatkoa voittoputkelleen!

Arctic Volley kohtaa LP Viestin Santasportilla tiistaina 12.12.2023 kello 18:30.

LP Viesti on pelannut tällä kaudella 12 ottelua, kerännyt niistä 9 voittoa ja on 26 pisteellä sarjataulukossa toisena. Joukkueen paras pisteidentekijä on Daria Butkevych, joka pelasi viime kaudella OrPossa. Butkevych on tehnyt tällä kaudella eniten pisteiden Mestaruusliigassa. Muita tehokkaita ovat olleet Arita Ternava sekä Kristina Yordanova. Yordanova on myös LP Viestin paras syöttäjä 23 ässällä. Torjuntatilastoissa loistaa keskipelaajat Emmi Mäki-Kojola sekä Clemence Garcia. Vastaanotto-osastolla Viestin peliä pyörittää Netta Laaksonen.

Arctic Volley hakee jatkoa voittoputkelleen Mestaruusliigassa. Joukkue on voittanut 3 viimeisintä peliä, LiigaPlokin ja kahdesti JymyVolleyn. Voittojen ansiosta Arctic Volley löytyy sarjataulukon sijalta 8. Tehokkain pisteidentekijä on rovaniemeläisillä tällä hetkellä Lisa Jaunet. Lisa löytyy 184 pisteellä pistepörssistä sijalta 6. Sarah Glynn on toiseksi tehokkain 153 pisteellä. Lisa Jaunet on myös joukkueen paras syöttäjä 11 ässällään. Arctic Volleylla tehokkain torjuja on Sarah Glynn 23 torjunnallaan. Arctic Volleyn paras vastaanottaja on Taylor Horsfall.

Edellinen voitto JymyVolleysta Nurmossa oli rovaniemeläisjoukkueen 300. liigaottelu ja samalla 100. voitto. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran, jolloin LP Viesti oli 3-1 vahvempi Salohallissa. Edellinen kohtaaminen Santasportilla päättyi Arctic Volleyn voittoon 3-1. LP Viestin riveistä löytyy rovaniemeläisyleisölle tuttu Assi Vainikka sekä valmennusjohdosta pitkään WoVoa luotsannut Teemu Mäkikyrö, joka tekee paluun Santasportille.

Päävalmentaja Jukka Lehtonen:

Alla Jymy-peli ja alle 48h niin pelataan uudestaan ja vastus kovenee. Vastassa yksi sarjan kovimmista joukkueista, jonka kanssa väännettiin vahvasti Salossa ja nyt on revanssin aika. Meillä on mahtava draivi päällä ja alla vahvoja suorituksia ja nyt vastus pahenee napsun, joten tämä on hyvä steppi meidän joukkueelle. Innolla odotan, että päästään irti kotikentällä. Toivottavasti Santasportin katsomosta saadaan kentälle seitsemäs pelaaja!

Larissa Isokääntä ja Noora Kallinen:

Meillä on alla pari hyvää peliä ja nyt saadaan hieman pahempi vastus. Salossa oltiin pelissä mukana, mutta tulosta ei tullut. Joululoma on lähellä niin voidaan nyt pariin viimeiseen otteluun puristaa loput mehut pois, että päästään jouluna tankkaamaan. Toivottavasti Santasportilla nähdään paljon porukkaa ja Mäkikyrön lehtiö lattialla!

Lisää kirjoituksia