Arctic Volley hakee kauden avausvoittoaan

Arctic Volley kohtaa LP Vampulan Santasportilla Taiga LKV:n isännöimässä ottelussa Santasportilla sunnuntaina 15.10.2023 kello 17:00.

LP Vampula on aloittanut kautensa vahvasti. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta joukkue on napannut 4 pistettä ja on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä. Joukkue kuitenkin kohtaa ennen Arctic Volleyta vielä LiigaPlokin. LP Vampulan alkukauden kantavat hahmot ovat olleet Cheyenne Jones, joka on tällä hetkellä kolmantena pistepörssissä, kuin myös kahdeksantena oleva Jovan Biberdzic. Keskipelaaja Kate Brennan on sen sijaan ollut joukkueen tehokkain hyökkääjä. Lotta Kukkonen pyörittää peliä ja Linnea Kuusela on joukkueen suomalainen laituri, joka pystyy myös hyville tehoille.

Arctic Volley hakee edelleen ensimmäisiä pisteitä Mestaruusliigasta. Tehokkain pisteidentekijä on rovaniemeläisillä tällä hetkellä Lisa Jaunet ja Sarah Glynn. Keskeltä Arctic Volleyta löytyy vahva kolmikko kapteeni Eveliina Smolanderin johdolla! Roosa Rautio pyörittää peliä ja Taylor Horsfall on vastaanoton johtajana. Larissa Isokääntä on hienosti ja ennakkoluulottomasti noussut avaavaan kokoonpanoon.

Päävalmentaja Jukka Lehtonen:

Vampula on harjoituspeleissä pelannut hyvin ja joukkueen peli on hyvällä tasolla jo sarjan alussa. Pystymme varmasti kilpailemaan pelissä tasaisesti, kun saamme oman pelin osalta tasaisuutta tekemiseen jota oli nähtävissä jo Puijoa vastaan. Toivottavasti saamme mahdollisen suuren kotiyleisön tuen taaksemme sunnuntaina!

Passari Neea Tasala:

Innolla odotan, että päästään pelaamaan Vampulaa vastaan. Vampula on kyllä tosi hyvin taisteleva joukkue ja luulen että tulee paljon pitkiä palloja. Toivottavasti saadaan joukkueena pysyttyä sillä tasolla, mitä Puijo pelin kolmannessa erässä väläyteltiin niin kyllä saadaan hyvä taistelu aikaseksi. Ollaan tällä viikolla treeneissä hiottu niitä juttuja, jotka on aiemmissa peleissä tökkinyt ja ollaan saatu niitä eteenpäin. Ekassa pelissä oli kivasti jengiä löytänyt katsomoon niin toivottavasti tähän toiseenkin saadaan yleisöä paikalle!

Lisää kirjoituksia