Arctic Volley hakee revanssia LP Kangasalasta

Arctic Volley kohtaa LP Kangasalan lauantaina 3.12. kello 17:00 Santasportilla!

Arctic Volley lähtee hakemaan tärkeitä pisteitä, kun vastaan asettuu sarjakärki Puijo Wolley. Arctic Volley lähtee otteluun iso kotivoitto Puijo Wolleysta allaan. 0-2 tappio asemasta 3-2 voittoon. Ennen sitä Arctic Volley kärsi tappion Pölkky Kuusamolle 0-3. Lauantaina on taas jaossa tärkeät pisteet tasaisessa Mestaruusliigassa. Sarjataulukossa LP Kangasala on kärjessä Puijo Wolleyn kanssa tasapisteissä. Arctic Volley on kuudentena kahden pisteen päässä LP Viestistä ja pisteen LiigaPlokin edellä. Kohtaaminen on joukkueille tällä kaudella toinen. Joukkueet kohtasivat kauden avausottelussa Santasportilla, jossa vierasjoukkue oli vahvempi erin 0-3. Joukkueet kohtaavat kolmannen ja viimeisen kerran runkosarjassa jo ensi viikon torstaina Pitkäjärven koululla.

Arctic Volleyn tehokkain pelaaja tällä kaudella on ollut Megan Vander Meer 143 pisteellä. Nelli Rantanen on syöttänyt Arctic Volleylle eniten ässiä 12 ässällä. Serena Bruin on kuudentena sijalla torjunnoissa. Taylor Horsfall on tehnyt liberoista eniten pisteitä ja on joukkueen paras vastaanottaja. Molemmilla vastaanottoprosentti 52%

LP Kangasalan tehokkain on ollut Roosa Heikkiniemi 110 pisteellä, kun taas Neea-Maria Joki on tehnyt 109 pistettä. LP Kangasalan yleispelaaja Emmi Riikilän kausi päättyi loukkaantumiseen. Tsemppiä Emmi Riikilälle polven operaatioon ja kuntouttamiseen. LP Kangasala odottaa, että Viivi Pyhäjärvi saa peliluvan. Hänen kausi ei ole vielä startannut pelien osalta loukkaantumisen takia. Roosa Heikkiniemi on tehnyt eniten ässiä 20 ässällään. Laura Laukkanen on liigan toiseksi tehokkain torjuja 37 torjunnalla. Joukkueen tehokkain vastaanottaja on Tiiamari Sievänen 63% vastaanotolla. LP Kangasalalla pelaa kaksi rovaniemeläiselle lentopalloyleisölle tuttua pelaajaa, kun WoVo-kasvatti Neea-Maria Joki pelaa joukkueessa kuin myös WoVoa kausina 2014-2020 edustanut Viivi Pyhäjärvi pelaa joukkueessa.

Arctic Volleyn valmentaja Avo Keel: Molemmat joukkueet lähtevät hakemaan tärkeää voittoa. Sarja on erittäin tasainen tällä hetkellä, joten jokainen piste voi olla ratkaiseva playoff-paikan suhteen jo tässä vaiheessa. Toista kertaa kohdataan LP Kangasala. Ensimmäinen ottelu meni hermoiluun eikä pelattu omalla tasolla. LP Kangasala on, jolla on ollut vastoinkäymisiä, mutta ovat silti syystä sarjakärjessä. Uskon, että meidän paras oma peli mahdollistaa hyvän tuloksen. Toivotaan myös, ettei tällä kertaa kukaan loukkaannu tai luita murru. Toivottavasti tulee mahdollisimman paljon väkeä Santasportin lehtereille seuraamaan ottelua!

Lisää kirjoituksia