Arctic Volley hakee tärkeitä pisteitä JymyVolleysta

Arctic Volley kohtaa JymyVolleyn torstaina 10.11. kello 18:30 Santasportilla!

Arctic Volley lähtee hakemaan tärkeitä pisteitä, kun vastaan asettuu JymyVolley Nurmosta. Arctic Volley kävi viime viikonloppuna voittamassa OrPon ja varmisti jatkopaikan Suomen Cupissa. Ottelu LP Viestiä vastaan päättyi 3-0 salolaisten voittoon. JymyVolley voitti edellisessä ottelussaan LiigaPlokin 3-1. JymyVolley kohtaa Pölkky Kuusamon keskiviikkona. JymyVolley on tällä hetkellä sarjataulukossa yhdeksäntenä. Arctic Volley löytyy sijalta kuusi.

Arctic Volleyn tehokkain pelaaja tällä kaudella on ollut Nelli Rantanen, joka on tehnyt 89 pistettä. Megan Vander Meer, Miia-Maria Mäkikyrö sekä Paula Neciporuka ovat kaikki vähintään 15 pisteen päässä Nellistä. Nelli Rantanen on myös koko liigan ässätilaston neljäs 12 ässällä. Serena Bruin on jaetulla toisella sijalla torjunnoissa. Arctic Volleyn riveissä pelaa yksi Nurmon Jymyn kasvatti, Veera Raveala.

JymyVolleyn tehokkain on ollut yleispelaaja Riikka Valkonen, joka on tehnyt 110 pistettä alkukauden aikana. Joukkueen libero Laura Penttilällä on viidenneksi paras vastaanottoprosentti liigasta. JymyVolleyn tehokkaimmat torjujat ovat keskitorjujat Sara Niemi sekä Ada Peura. JymyVolleyssa pelaavat kaksi rovaniemeläiselle yleisölle tuttua pelaajaa. Sara Niemi pelasi WoVossa kausina 2013-2015, Kerttu Kannala pelasi WoVossa kausina 2019-2021.

Arctic Volleyn valmentaja Avo Keel: Molemmat joukkueet lähtevät hakemaan tärkeää voittoa. Sarja on erittäin tasainen tällä hetkellä, joten jokainen piste voi olla ratkaiseva. Ensimmäistä kertaa kohdataan Jymy, aikaisemmin on vain TV:stä tuttu. Opetellaan ja haetaan tapa, jolla saadaan Nurmo kaaduttua. Toivottavasti Santasportille saapuu paljon yleisöä kannustamaan meidät voittoon.

Lisää kirjoituksia