Arctic Volley hakee toista peräkkäistä voittoa

Arctic Volley – JymyVolley maanantaina 4.12. 18:30 Santasportilla

Tule paikan päälle seuraamaan Arctic Volleyn ja JymyVolleyn välistä taistelua, kun joukkueet kohtaavat tällä kaudella ensimmäistä kertaa. Toisen kerran joukkueet kohtaavat jo tulevana sunnuntaina Nurmossa.

Arctic Volley kohtaa kotiottelussaan nurmolaisjoukkueen, joka on edelleen pisteittä ja löytyy Mestaruusliigan hänniltä. Edellinen voitto Mestaruusliigassa on kuitenkin viime kauden viimeisestä ottelusta juuri Arctic Volleysta. Suuresti muuttunut JymyVolley saapuu Rovaniemelle allaan Pölkky Kuusamo-ottelu lauantaina. Jada Burse on ollut JymyVolleyn paras pisteentekijä alkukaudesta ja on joukkueen kovin torjuja. Prosentuaalisesti keskitorjuja Deja Robinson on joukkueen kovin hyökkääjä. Joukkueen paras syöttäjä 9 ässällä on läpimurtoaan tekevä Annika Koivuniemi, hän on lisäksi joukkueen paras vastaanottaja.

Mestaruusliigan pohjoisin joukkue tulee otteluun allaan voitto LiigaPlokista. Joukkue oli LiigaPlokia vahvempi luvuin 3–1. Arctic Volley löytyy sijalta 9, ottelun enemmän pelannut OrPo on Arctic Volleyn edessä. Lisa Jaunet on ollut lappilaisten paras pisteentekijä alkukaudesta ja hänen ottelukohtainen ennätyksensä onkin tämän kauden liigaennätys, kun LP Vampulaa vastaan Lisa pamautti 26 pistettä. Hän löytyykin pistepörssin sijalta 8. Prosentuaalisesti joukkueen kapteeni Eveliina Smolander on joukkueen kovin hyökkääjä ja Sarah Glynn johtaa torjuntanumeroissa 15 torjunnalla. Joukkueen paras syöttäjä 8 ässällä on Sarah Glynn. Vastaanottopuolella Taylor Horsfall on ollut joukkueen varmin vastaanottaja.

Arctic Volley pelaa kotiottelunsa Santasportilla. Ottelutapahtumissa myös perheen pienimmät on otettu huomioon ja kahviosta saa niin perinteiset pullakahvit kuin myös suolaista hiukopalaa. Erätauoilla voit rupatella huikeille talkoolaisillemme ja pelin jälkeen raatailla pelaajien kanssa. Tule paikan päälle kannustamaan ja liity osaksi lentopalloperhettämme!

 

Arctic Volleyn päävalmentaja, Jukka Lehtonen:

Maanantain otteluun Nurmoa vastaan päästään onnistuneen Ploki ottelun jälkeen. Edellisestä ottelusta on poimittu hyvät asiat ja viikon aikana on kehitetty niitä osa-alueita joilla saataisiin omaa peliä taas hieman tehokkaampaan suuntaan. Vaikka Nurmo ei ole vielä sarjassa voittotiliään avannut, niin heillä on joukkueessa esimerkiksi yhdet sarjan hyökkäysvoimaisimmista hakkureista ja keskitorjujista. Heitä vastaan oma syöttöpeli ja torjunta-puolustus ovat avainasemassa. Toivottavasti maanantaina katsomossa on paljon porukkaa!

Lisää kirjoituksia