Arctic Volley kohtaa päävalmentajaa vaihtaneen LiigaPlokin sunnuntaina!

Arctic Volley – LiigaPloki sunnuntaina 26.11. 17:00 Santasportilla

Tule paikan päälle seuraamaan Arctic Volleyn ja LiigaPlokin välistä taistelua, kun joukkueet kohtaavat tällä kaudella toistamiseen. Ensimmäinen ottelu päättyi LiigaPlokin 3–1 voittoon Pihtiputaalla.

Arctic Volley kohtaa kotiottelussaan pihtiputaalaisjoukkueen, joka päätyi vaihtamaan päävalmentajaa aikaisessa vaiheessa kautta, kun tanskalainen Kim Buchwald vaihtui turkkilaiseen apuvalmentajana aikaisemmin toimineeseen Hakan Can Turaniin. Ensimmäisessä Hakanin johdolla pelatussa pelissä LiigaPloki voitti JymyVolleyn kotonaan 3–1. LiigaPloki löytyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta 7, kahden pisteen päässä Puijosta. LiigaPloki kohtaa lauantaina Pölkky Kuusamon ennen Rovaniemelle saapumista. Emma Ellis on ollut LiigaPlokin paras pisteentekijä alkukaudesta ja hänen ottelukohtainen ennätyksensä onkin kaudenavauksesta Arctic Volleyta vastaan. Prosentuaalisesti Duska Kenjalo on joukkueen kovin hyökkääjä ja hän johtaa myös torjuntanumeroissa. Joukkueen paras syöttäjä 11 ässällä on läpimurtoaan tekevä Oona Rasinperä. Vastaanottopuolella Netta Hyttinen on ollut joukkueen varmin vastaanottaja.

Mestaruusliigan pohjoisin joukkue tulee otteluun allaan viisi tappiota, mutta joukkueelta on nähty näissä otteluissa hienoa taistelua ja kamppailua. Arctic Volley löytyy sijalta 9, kaksi ottelua enemmän pelannut OrPo on LiigaPloki ja Arctic Volleyn välissä. Lisa Jaunet on ollut lappilaisten paras pisteentekijä alkukaudesta ja hänen ottelukohtainen ennätyksensä onkin tämän kauden liigaennätys, kun LP Vampulaa vastaan Lisa pamautti 26 pistettä. Prosentuaalisesti joukkueen kapteeni Eveliina Smolander on joukkueen kovin hyökkääjä ja Sarah Glynn johtaa torjuntanumeroissa. Joukkueen paras syöttäjä 7 ässällä on Lisa Jaunet, joka syötti ensimmäiseen viiteen peliin kaksi ässää, mutta on löytänyt syöttönsä kolmessa viime pelissä tehden 5 ässää. Vastaanottopuolella Taylor Horsfall on ollut joukkueen varmin vastaanottaja.

Arctic Volley pelaa kotiottelunsa Santasportilla. Ottelutapahtumissa myös perheen pienimmät on otettu huomioon ja kahviosta saa niin perinteiset pullakahvit kuin myös suolaista hiukopalaa. Erätauoilla voit rupatella huikeille talkoolaisillemme ja pelin jälkeen raatailla pelaajien kanssa. Tule paikan päälle kannustamaan ja liity osaksi lentopalloperhettämme!

 

Arctic Volleyn päävalmentaja, Jukka Lehtonen:

Malttamattomina odotetaan peliä kotikentälllä sunnuntaina. Viikon tauko sarjapeleistä antoi hyvää aikaa käydä läpi uusia asioita ja osaa niistä päästään tuomaan käytäntöön jo nyt sunnuntaina. Pelaajat ja valmennus ovat varmasti valmiita, kun sunnuntaina laitetaan mahdollisimman suuren kotiyleisön edessä peli käyntiin!

Arctic Volleyn libero, Neea Luodes:

Kiva päästä taas pelaamaan kotikentälle! Pari viikkoa ollaan saatu hiottua lisää kuvioita kuntoon ja nyt päästään viemään niitä peliin. Viime peli LiigaPlokia vastaan oli tasaista vääntöä, joten varmasti mukava ja kova peli on taas luvassa!

Lisää kirjoituksia