Arctic Volley kohtaa sarjanelosen vuoden ensimmäisessä kotiottelussa

Arctic Volley kohtaa OrPon lauantaina 14.1. kello 17:00 Santasportilla!

Arctic Volley lähtee hakemaan tärkeitä pisteitä, kun vastaan asettuu sarjanelonen Oriveden Ponnistus. Arctic Volley lähtee hakemaan ottelusta ensimmäistä voittoa vuodelle 2023. Vuoden ensimmäisessä pelissä LiigaPloki oli vahvempi luvuin 3-1. OrPo on sarjassa neljäntenä, kahden pisteen päässä Pölkystä ja kolme pistettä LiigaPlokia edellä. Arctic Volley löytyy kahdeksannelta sijalta. Kahden pisteen päässä Hämeenlinnasta ja pisteen päässä LP-Vampulasta. Joukkueet ovat kohdanneet kerran tällä kaudella. Silloin Orivedellä Arctic Volley oli vahvempi luvuin 1-3.

Arctic Volleyn tehokkain pelaaja tällä kaudella on ollut Megan Vander Meer 202 pisteellä. Serena Bruin on syöttänyt Arctic Volleylle eniten ässiä 15 ässällä ja Serena on viidentenä sijalla torjunnoissa 41 torjunnalla. Taylor Horsfall on tehnyt liberoista eniten pisteitä ja on joukkueen paras vastaanottaja. Taylorin vastaanottoprosentti on 49%

OrPon tehokkain pelaaja on Mestaruusliigan pistepörssiä johtava Daria Butkevych 285 pisteellä. Daria on myös joukkueen tehokkain syöttäjä 23 ässällä. Joukkueen keskitorjuja Siiri Vehmanen on joukkueen tehokkain torjuja 26 torjunnalla. OrPolta Petra Lehtinen on joukkueen paras vastaanottaja 52% vastaanottoprosentilla. OrPo hankki itselleen uuden passarin, kun yhdysvaltainen Piper Matsumoton ja samalla joukkueesta lähti WoVossa monta vuotta pelannut Tähti-Volleyn kasvatti Petra Salmela. OrPossa pelaa edelliset kolme vuotta WoVossa pelannut Oona Viljanen.

Arctic Volleyn valmentaja Avo Keel: Molemmat joukkueet lähtevät hakemaan tärkeää voittoa. Sarja on erittäin tasainen tällä hetkellä, joten jokainen piste voi olla ratkaiseva playoff-paikan suhteen tässä vaiheessa. Viime peli Orivedellä oli meille hyvä ja saatiin tärkeä voitto sieltä kairattua. Kaikki pelaajat terveinä ja tästä päästään hyvin aloittamaan vuosi kotona. Toivottavasti tulee mahdollisimman paljon väkeä Santasportin lehtereille seuraamaan ottelua!

Lisää kirjoituksia