Arctic Volley kohtaa suomalaistähtiä vilisevän Kangasalan!

Arctic Volley kohtaa LP Kangasalan Santasportilla Kotimaailman isännöimässä ottelussa Santasportilla sunnuntaina 12.11.2023 kello 17:00.

LP Kangasala on aloittanut kautensa tappioitta. Viidestä ensimmäisestä ottelusta joukkue on napannut 5 voittoa ja on tällä hetkellä sarjassa kolmantena. Joukkue kuitenkin kohtaa ennen Arctic Volleyta vielä Pölkky Kuusamon. LP Kangasalan alkukauden kantavat hahmot ovat olleet lokakuun kuukauden pelaaja Iina Andrikopoulou ja Viivi Pyhäjärvi. Yleispelaajaosastolta löytyy myös Rovaniemen oma kasvatti Neea-Maria Joki ja maajoukkueeseen noussut Iida Pöllänen. Liberoina on nähty tällä kaudella Inka Sairiala ja Nurmosta Kangasalle siirtynyt Laura Penttilä. Joukkuetta valmentaa tuttuun tapaan Arttu Keränen.

Arctic Volley hakee paluuta voittojen tielle Mestaruusliigassa. Tehokkaimmat pisteidentekijät ovat rovaniemeläisillä tällä hetkellä Lisa Jaunet ja Sarah Glynn. Lisa löytyy 109 tehdyllä pisteellä pistepörssistä sijalta 10. Keskeltä Arctic Volleyta löytyy vahva kolmikko kapteeni Eveliina Smolanderin johdolla! Roosa Rautio pyörittää peliä ja Taylor Horsfall on vastaanoton johtajana. Myös nuoremmat yleispelaajat Larissa Isokääntä ja Noora Kallinen ovat saaneet enemmän vastuuta tällä kaudella.

Edellisen kerran rovaniemeläisjoukkue on voittanut LP Kangasalan kaudella 2017-2018, kun kohtaaminen Santasportilla päättyi WoVon 3-2 voittoon. Silloin WoVon 5-paikan yleispelaajana aloitti LP Kangasalan riveissä pelaava Viivi Pyhäjärvi ja LP Kangasalan passarina toimiva Tähti-Volleyn kasvatti Petra Salmela kävi vaihdosta kentällä. WoVon aloittavana passarina toimi Arctic Volley passari Roosa Rautio. Yleisöä paikan päällä oli 380. Saadaanko tämä määrä sunnuntaina rikki?

Päävalmentaja Jukka Lehtonen:

Kangasala on liigassa aloittanut kauden 5 voitolla 5 pelistä, joten sunnuntaina on hieno päivä mitata oma taso sarjan kärkijoukkuetta vastaan. Viimeinen kotipeli Vampulaa vastaan oli joukkueelta hieno esitys ja tarkoituksena on jatkaa vahvasti kotikentällä.

Kapteeni Eveliina Smolander:

Mukavaa palata pitkästä aikaa taas kotikentälle! Hienoa saada vastaan laadukasta lentopalloa pelaava joukkue, jonka rosterista löytyy liigan kotimaista parhaimmistoa. Vastus on kova, mutta niin on sitkeä kotijoukkueemmekin. Lähdemme hyvin valmistautuneena kohti tulevaa ottelua.

Toivottavasti mahdollisimman moni löytää paikan päälle katsomoihin antamaan tukensa joukkueellemme! Nähdään pelissä!

Lisää kirjoituksia