Otteluennakko: Arctic Volley - LP Kangasala

Arctic Volley pelaa historiansa ensimmäisen Mestaruusliiga-ottelun sunnuntaina 2.10. kello 17:00, kun vastaan asettuu LP Kangasala.

Arctic Volley uudistui ensimmäiselle liigakaudelleen, kun viime kauden WoVo:sta joukkueessa pelaavat enää Nelli Rantanen, Miia-Maria Mäkikyrö, Larissa Isokääntä ja yksittäisissä peleissä pelanneet Neea Luodes, Neea Tasala sekä Anni Pohjanen. Ensimmäiselle liigakaudelle Arctic Volley sai passarikseen WoVo-kasvatti Roosa Raution, joka on samalla joukkueen kapteeni. Ulkomailta joukkueeseen saapuivat keskitorjujat Serena Bruin ja Australian maajoukkueessakin pelannut Kara Inskip. Yleispelaajiksi saapuivat Latvian maajoukkueen kapteeni Paula Neciporuka sekä Megan Vander Meer. Liberoksi tuli yhdysvalloista Taylor Horsfall. Lisäksi joukkueeseen hankittiin viime kauden 1-sarjan pistepörssin voittanut Veera Raveala sekä 1-sarjaa pelanneesta WoVo Akatemiasta nostettiin Noora Kallinen, joka sijoittui pistepörssin kärkisijoille.

Arctic Volley lähtee hyvässä vireessä kauden avausotteluun, kun heillä on allaan kaksi tiukka peliä Pölkky Kuusamoa vastaan, joka todisti sen, että joukkue pystyy haastamaan jokaisen joukkueen sarjassa.

LP Kangasalakin uudistui paljon ennen kauden alkua, kun joukkueen avainpelaajista Gabriela Da Silva, Katja Kylmäaho, Roosa Laakkonen sekä Ronja Heikkiniemi vaihtoivat maisemaa. Lähtijöitä korvattiin Netta Rekolalla, Iida Pölläsellä, Viivi Pyhäjärvellä sekä Katherine Regaladolla. Uusista tulijoista Viivi Pyhäjärvellä on rasitusmurtuma jalassa ja hänen kauden alku siirtyy. LP Kangasala pelasi ennen kauden alkua kaksi harjoitusottelua OrPoa vastaan. Niistä ensimmäisen LP Kangasala voitti 4-0, mutta toisessa ottelussa OrPo oli vahvempi erin 3-2. LP Kangasala aloittaa kautensa lauantaina Pölkky Kuusamoa vastaan Kuusamossa.

Arctic Volleyn valmentaja Avo Keel: Joukkue on valmis. Ollaan tehty kovasti töitä, tytöt jo kesällä ja yhdessä elokuun alusta lähtien. Koko sarja tulee olemaan tosi tasainen tänä vuonna, yksi tai kaksi ennakkosuosikkia. Harjoituspelien perusteella tulee olemaan tasainen ja mielenkiintoinen vastustaja. Halutaan olla tyly vastustaja kaikille joukkueille ja jos siinä onnistutaan, niin voittojakin tulee.

Arctic Volleyn kapteeni Roosa Rautio: Tosi hyvillä fiiliksillä kauden avauspeliin. Kauan ollaan odotettu, että päästään pelaamaan. Elokuun alusta lähtien tehty hommia ja nyt ollaan koko porukalla päästy hyvin treenaamaan ja ollaan menty eteenpäin. Harjoitusottelut on sen osoittanut. Meillä on hyvä homma meneillään tässä, heti saadaan kova vastus. Varmasti saadaan kova peli aikaan ja toivottavasti porukkaa tulee hyvin paikalle.

Lisää kirjoituksia