Arctic Volley otti kauden avausvoiton!

314 katsojaa täyttivät Santasportin lehterit, kun Arctic Volley kohtasi LP Vampulan kauden toisessa kotiottelussa Santasportilla.

Ensimmäinen erä oli tasaista peliä ja ottelu eteni tasaisena erän loppuun asti. Vierasjoukkueella oli kuitenkin vastaanotossa enemmän vaikeuksia kuin kotijoukkueella. Tämä vaikutti vahvasti hyökkäyspeliin ja esimerkiksi Cheyenne Jonesin hyökkäystehot jäivät vaatimattomaan 10 prosenttiin. Jovana Biberdzicin hyökkäys pakotti erän jatkopisteille. Arctic volley käytti kuitenkin tilaisuutensa ja otti kauden toisen erävoiton Sarah Glynnin torjunnalla pistein 26-24.

Toinen erä alkoi Cheyenne Jonesin hyökkäyspisteellä. Jones sai toisessa erässä pelistään kiinni ja oli erässsä vahva (9+7). Toinen erä eteni tasatahtiin. Erässä nähtiin upeita puolustuksia ja pitkiä palloralleja. Ottelun ensimmäinen ässä nähtiin toisessa erässä, kun Roosa Rautio syötti ensimmäisen ässänsä. Vampula kuitenkin karkasi toisessa erässä voittoon Linnea Kuuselan hyökkäysellä pistein 25-22.

Arctic Volley aloitti kolmanne erän vahvasti tehden kolme ensimmäistä pistettä. Koko ottelun liekeissä ollut Lisa Jaunet oli vahvassa vireessä myös kolmannessa erässä. Arctic Volley karkasi jo 11-4 johtoon. Vampula taisteli vielä pitkän pallorallin voiton, joka loi uskoa jatkoon. Arctic Volley kuitenkin hyökkäsi Jaunetin johdolla vahvasti ja meni menojaan. Erän loppupuolella molemmat joukkueet tekivät useita vaihtoja ja alkoivat jo keskittyä neljänteen erään. Erä selvästi Noora Kallisen hyökkäyksellä kotijoukkueelle pistein 25-13.

Neljäs erä oli molemmin puolin aika-ajoin sekavaa peliä. Erä oli tasainen 5-4-tilanteeseen asti, jolloin Vampulan hyökkäys sekoili pisteen kotijoukkueelle. Tämän jälkeen Arctic Volley pelasi vastustajaa vahvemmin ja ero kasvoi kasvamistaan. Vampulan vastaanotto oli neljännessä erässä heikkoa. Jonesin vihreellä tilanteeksi jo 19-11. Erän lopulla yleisö sai riemuita Larissa Isokäännän hyökkäyspisteen jälkeen kauden ensimmäistä Arctic Volleyn voittoa erin 3-1.

Lisa Jaunet, Arctic Volley

Viime viikon tappion jälkeen ärsytti ja halusimme parantaa peliä. Olemme iloisia voitosta. Syöttö oli vahva. Pitkän tauon aikana päätimme keskittyä vahvasti.


Cheyenne Jones, LP Vampula

Eilisen pelin kuorma vaikutti, mutta se ei ole tekosyy. Emme olleen parhaimmillamme tänään. Normaalisti pelaamme paremmin. Taistelimme tänään, mutta emme tarpeeksi. Käytimme väsymystä tekosyynä.


Jukka Lehtonen, Arctic Volley

Näytti erilaiselta kuin pitkään aikaan. Puijoa vastaan kolmas erä oli jo hyvä. Tämä oli paras vastaanottopeli meiltä. Samoin torjuntapuolustus toimi. Meidän peli toimi tosi hyvin. Pelin alussa jännityksen vuoksi tuli virheitä. Ne jäi pelin edetessä pois. Kolmannessa ja neljännessä erässä itseluottamus oli hyvä.


Stefan Paunovic, LP Vampula

Oli rankka peli. ArVo pelasi hyvän pelin. Heidän torjuntapuolustus toimi meitä paremmin. Emme pelanneet meidän tasollamme. Työtä on ensi viikolle tehtäväksi.

Arctic Volley – LP Vampula 3–1 (26-24 / 22-25 / 25-13 / 25-16)

Arctic Volley: Jaunet 27/+22, Glynn 17+9, Isokääntä 9+6

LP Vampula: Kuusela 14+12, Jones 14+6, Biberdzic 14+5

Ässät 2-2, syöttövirheet 14-4, torjunnat 15-4, hyökkäys% 35-29, vastaanotto% 35-35


MVP:t

Arctic Volley, Lisa Jaunet

LP Vampula, Cheyenne Jones

ProLibero: Taylor Horsfall, Arctic Volley

Yleisö: 314

Lisää kirjoituksia