Arctic Volley Pölkyn kaatoon

Arctic Volley kohtaa paikallisvastustaja Pölkky Kuusamon lauantaina 19.11. kello 17:00 Santasportilla!

Arctic Volley lähtee hakemaan tärkeitä pisteitä, kun vastaan asettuu Pölkky Kuusamo. Arctic Volley lähtee otteluun kotivoitto alla JymyVolleysta. Viime viikon torstaina ArVo voitti Jymyn 3-0 ja otti tärkeät kolme pistettä. Lauantaina on taas jaossa tärkeät pisteet. Sarjataulukossa Pölkky Kuusamo on neljäntenä kahden pisteen päässä OrPosta. Arctic Volley on seitsemäntenä kahden pisteen päässä Pölkystä. Voitolla Arctic Volley siirtyisi Pölkyn ohi sarjataulukossa. Joukkueet pelasivat kauden alla harjoitusotteluita, joissa kolmessa Pölkky oli vahvempi ja viimeinen päättyi tasan 2-2. Edellisen kerran Pölkky on hävinnyt rovaniemeläisille tapahtui kaudella 2016-2017, kun joukkueet kohtasivat puolivälierissä. Sarjassa Pölkky oli voitoin 3-2 vahvempi, mutta silloinen WoVo voitti Pölkyn 21.3.2017 kotonaan 3-0. Ottelussa hakkurina pelasi Nelli Rantanen, joka teki tehot 11/+3.

Arctic Volleyn tehokkain pelaaja tällä kaudella on ollut Megan Vander Meer 102 pisteellä. Nelli Rantanen ja Miia-Maria Mäkikyrö ovat alle 10 pisteen päässä Nellistä. Nelli Rantanen on myös koko liigan ässätilaston kahdeksas 12 ässällä. Serena Bruin on jaetulla neljännellä sijalla torjunnoissa. Taylor Horsfall on tehnyt liberoista eniten pisteitä ja on yhdessä Megan Vander Meerin kanssa joukkueen paras vastaanottaja. Molemmilla vastaanottoprosentti 51%

Pölkky Kuusamon tehokkain pelaaja on ollut joukkueen hakkuri Julia Azevedo 124 pisteellä. Ciara DeBell ja Breana Runnels seuraavaksi tehokkaimmat. Breana Runnels on syöttänyt eniten ässiä 11 ässällään. Cara McKenzie kuudentena torjuntatilastossa 23 torjunnalla. Joukkueen tehokkain vastaanottaja on libero Sanna Häkkinen 47% vastaanotolla. Pölkyllä pelaa kaksi entistä WoVo-pelaajaa, kun viime kaudella Rovaniemellä pelannut Assi Vainikka ja kaudella 2012-2013 WoVoa edustanut Katja Kylmäaho palaavat Santasportille.

Arctic Volleyn valmentaja Avo Keel: Molemmat joukkueet lähtevät hakemaan tärkeää voittoa. Sarja on erittäin tasainen tällä hetkellä, joten jokainen piste voi olla ratkaiseva. Ensimmäistä kertaa kohdataan Pölkky Kuusamo sarjaottelussa tälle kaudelle. Tietenkin ollaan harjoituspeleissä kohdattu, mutta siitä on jo pitkä aika. Vielä ei olla Kuusamoa voitettu, pyritään kaikin mahdollisin keinoin Pölkky kaatamaan. Uskon, että meidän oma peli siihen riittää. Toivottavasti tulee mahdollisimman paljon väkeä Santasportin lehtereille seuraamaan paikallisvääntöä!

Lisää kirjoituksia