Arctic Volleylle ensimmäinen voitto Pohjois-Suomen derbyssä kuuteen vuoteen!

Arctic Volley – Pölkky Kuusamo 3-0 (25-21 / 25-20 / 25-20)

Kauden ennätysyleisö saapui Santasportille, kun Arctic Volley kohtasi Pohjois-Suomen derbyssä Pölkky Kuusamon!

Ensimmäisessä erässä ArVo lähti heti pelin alusta kaasu pohjassa. Pölkky Kuusamon päävalmentaja Sotiris Gkotsis käytti toisen aikalisänsä jo tilanteessa 9-3. Pölkky vaihtoi uudet vahvistukset päittäin tilanteessa 14-8. Nusbaum vaihtoon ja Palmer kentälle. Vaihto hieman piristi Pölkkyä, mutta ArVo laittoi erän lopussa palloa lattiaan ja Serena Bruinin kahdella torjunnalla ratkaisivat erän ArVolle 25-21.

Toisessa erässä Pölkky heräsi pelaamaan. Erä oli alussa tasainen, Pölkyn hieman ollessa kokoajan johdossa. Erän puolessa välissä ArVo alkoi Miia-Maria Mäkikyrön johdolla ottamaan hallintaa itselleen. Johto piti erän loppuun asti ja erä ArVolle lopulta selvästi 25-20

Pitkän tauon jälkeen Arctic Volley palasi peliin jatkoi siitä mihin se jäi toisen erän lopussa. Australialainen keskitorjuja Kara Inskip syötti kolme ässää putkeen ja samalla tilanteeksi 14-5. Erän lopulla Pölkky teki viisi pistettä putkeen. Tämän jälkeen ArVon yleispelaajat Paula Neciporuka ja Megan Vander Meer ottivat joukkueen niin sanotusti reppuselkään ja erä ArVolle 25-20 ja koko ottelu 3-0!

Voitto oli ensimmäinen Pölkystä sitten kauden 2016-2017 puolivälieräsarjan!

Paula Neciporuka, Arctic Volley: Mahtava tunnelma hallissa, se auttoi meitä paljon. Tuotiin omat tunteet mukaan peliin ja pelattiin hyvin. Tärkeä voitto.

Ciara DeBell, Pölkky: Vaikea peli. Syöttö-vastaanotto toimi. ArVon hyökkäys toimi paremmin, eikä löydetty ratkaisuja omassa hyökkäyksessä.

Avo Keel, Arctic Volley: Tasaisuus oli voiton avain. Ollaan pitkään puhuttu siitä, kuinka pitää uskaltaa tehdä suorituksia ja tänään oli päivä, jossa ei pelätty tehdä virheitä.

Sotiris Gkotsis, Pölkky: ArVo pelasi hyvän pelin. Painoivat meidän päälle kunnolla. Ei saatu palloja tapettua itse ja ArVo puolusti mahtavasti.

Arctic Volley – Pölkky Kuusamo

3-0 (25-21 / 25-20 / 25-20)

Arctic Volley: Neciporuka 12/+8, Vander Meer 12/+7, Mäkikyrö 12/+6

Pölkky: DeBell 11/+5, Nusbaum 10/0, Yli-Sissala 9/+8

Ässät 7-2, syöttövirheet 7-10, torjunnat 10-8, hyökkäys% 38–35, vastaanotto% 46–38