Arctic Volleylle tärkeät kaksi pistettä!

Arctic Volley – JymyVolley 3-2 (25-15 / 15-25 / 25-18 / 20-25 / 15-10)

358 katsojaa täyttivät Santasportin lehterit, kun JymyVolley saapui Santasportille.

Ensimmäisessä erässä ArVo lähti heti pelin alusta kaasu pohjassa. Jymy oli pakotettu ensimmäiseen aikalisään jo tilanteessa 9-3. ArVo jatkui aikalisän jälkeen samaan tahtiin ja Jymy ei saanut missään vaiheessa Arctic Volleyn lyöntejä ylös. Lopulta Paula Neciporuka hyökkäsi erän ArVolle 25-15.

Toisessa erässä Jymy heräsi pelaamaan ja samalla roolit vaihtuivat. 0-5 tilanteessa ArVon ensimmäinen aikalisä. Herättely ei onnistunut ja ArVo pakotettiin olemaan vastaanottavana osapuolena koko toisen erän. Lopulta erä entisen WoVo-pelaaja Sara Niemen johdolla Jymylle 15-25.

Pitkän tauon ja pullakahvien jälkeen Arctic Volley palasi peliin jatkoi siitä mihin se jäi ensimmäisessä erässä jäi. Alun sideout-pelin jälkeen ArVo otti hallinnan erästä. Serena Bruin löi keskeltä pallon rataan ja tilanteeksi jo 18-8 ArVolle. Jymy kuitenkin piristyi erän lopussa, mutta Kara Inskipin ässällä erä ArVolle 25-18.

Jymyn hyvä kolmannen erän loppu jatkui neljänteen erään. Sideout-peliä pelattiin jälleen erän puoleenväliin asti, kunnes 13-15 Sara Niemi torjuu Jymyn kahden pisteen johtoon ja tätä eroa he eivät enää anna ArVolle. 20-25 erä Jymylle ja pisteet illasta 1-1.

Viides erä alkoi Jymyn komennossa, mutta pian ArVo ottikin ohjat erästä. Kara Inskip löi tilanteeksi 6-4. Tämän jälkeen ArVo ei luovuta johtoaan ja lopulta Riikka Valkosen virheellä erä ja ottelu Arctic Volleylle.

Paula Neciporuka, Arctic Volley: Tärkeä voitto, vaikka vaihteleva peli. Molemmat joukkueet halusivat voittaa, pisteet olivat tärkeitä.

Riikka Valkonen, JymyVolley: Se joukkue voitti erän, kumpi sai vastaanoton ylös. Vastustaja oli hyökkäyksessä meitä parempi.

Avo Keel, Arctic Volley: Toista erää lukuunottamatta, pelattiin kelvollinen hyökkäyspeli. Jäi harmittamaan meidän torjuntatekeminen, vastustajan vastaanotolla olisi pitänyt saada enemmän torjuntoja.

Aleksi Mutka, JymyVolley: Ailahtelevaa peliä. Vastaanotto oli tärkeässä roolissa. Ensimmäisessä ei saatu mitään rotia vastustajan pelaamiseen.

Arctic Volley – JymyVolley

3-2 (25-15 / 15-25 / 25-18 / 20-25 / 15-10)

Arctic Volley: Mäkikyrö 19/+9, Neciporuka 19/+6, Vander Meer 15/+9

Pölkky: Valkonen 17/+8, Radonjic 15/+8, Niemi 10/+6

Ässät 6-4, syöttövirheet 14-7, torjunnat 6-14, hyökkäys% 42–33, vastaanotto% 52–33