Arctic Volleylle voitto Iin maakuntaottelussa

Arctic Volley – Hämeenlinna 3-1 (8-25 / 25-17 / 26-24 / 25-14)

250 katsojaa saapui Iisi-Areenalle, kun Arctic Volley kohtasi Iisi-areenalla Hämeenlinnan Lentopallokerhon!

Ensimmäisessä erässä ArVo pelasi kuin pakkopaidat päällä. Hämeenlinna paukutti jokaisen pallon rataan ja Arctic Volley taisteli pelkästään pallon yli laittamisessa. Joukkueet eivät edes päässeet täyttä kierrosta ympäri ensimmäisen erän aikana. Michaela Madsen meni syöttämään tilanteessa 8-14 ja syötti erän loppuun ratkaissen erän ässällä Hämeenlinnalle.

Toisessa erässä ArVo pääsi vapaaksi pakkopaidoistaan. Serena Bruin syötti kahdella ässällään ArVon ensimmäistä kertaa johtoon ottelussa. Hämeenlinna kuitenkin nousi jo 8-12 johtoon. Nelli Rantanen vaihdettiin kentälle ja ArVon peli piristyi, kun Serena torjui tilanteen jo tasoihin 12-12. Tämän jälkeen ArVo ei antanut johtoa Hämeenlinnalle ja Megan Vander Meerin kahdella lyönnillä tilanteeksi 25-17 ja erä ArVolle

Pitkän tauon jälkeen peli oli tasaista. Peli aaltoili molemmilla joukkueilla ja tilanteessa 9-10 molemmat joukkueet olivat käyttäneet jo yhdet aikalisät. Erän lopulla tilanteessa 18-21 ArVo käytti toisen aikalisänsä ja Hämeenlinna oli menossa erävoittoon luvuin. Miia-Maria Mäkikyrö asteli syöttöruutuun ja ArVo pelasi ilman passaria, kun Nelli Rantanen oli verkolla. Vander Meerin ja Bruin ansiolla tilanne tasoihin 24-24. Roosa Rautio saapui syöttämään, ässä. Hämeenlinnan Elbaek viimeisteli erän ArVolle hyökkäysvirheellä ja tilanteeksi ja ensimmäinen sarjapiste ArVolle.

Hämeenlinna ei enää noussut kolmannen erän jälkeen. Hämeenlinnan peli näytti siltä, että kaikki mehut koneesta olisi viety. Nelli Rantanen astelu syöttämään tilanteessa 6-3. Kaksi ässää, kolme torjuntaa ja viisi hyökkäyspisteettä myöhemmin Hämeenlinna sai seuraavan pisteen tilanteessa 16-4. ArVo ei ottanut jalkaa pois kaasulta ja Paula Neciporuka viimesteli ottelun ArVolle 3-1.

Nelli Rantanen, Arctic Volley: Tärkeä voitto. Herättiin toiseen erään, saatiin vastaanotto rikki ja sitä kautta peli parani. Oli hyvä halli pelata. Kiitos Iin kunnalle olosuhteista.

Tuuli Tuominen, Hämeenlinna: Pettynyt. Ensimmäinen erä oli erittäin hyvä ja olisi pitänyt pitää taso koko ottelun ajan.

Avo Keel, Arctic Volley: Ensimmäisessä erässä oli lukko. Toiseen erään synnyttiin uudestaan. Taisi olla vähiten pistettä koko sarjssa meillä ensimmäisessä erässä. Peli parani jokaisella osa-alueella pelin loppuun asti.

Giovanni Torchio, Hämeenlinna: Yksi erä ei riitä. Ensimmäinen erä oli tasainen meiltä. Sen jälkeen peli hajosi ja meni monimutkaiseksi. Paljon virheitä molemmilla joukkueilla. Katse kohti Final Fouria.

 

Arctic Volley – Hämeenlinnan Lentopallokerho

3-1 (8-25 / 25-17 / 26-24 / 25-14)

Arctic Volley: Neciporuka 15/+5, Bruin 11/+7, Vander Meer 11/+1

Hämeenlinna: Mosser 12/+2, Elbaek 10/+6, Madsen 10/+5

Ässät 10-10, syöttövirheet 11-7, torjunnat 8-6, hyökkäys% 34–30, vastaanotto% 40–24

Joukkueiden MVP:t

ArVo: Megan Vander Meer

Hämeenlinna: Jenny Mosser

PROlibero

Taylor Horsfall, ArVo

Yleisömäärä: 250

Lisää kirjoituksia