ArVo 2 aloitti jatkosarjan pelit

ArVon naisten 2-joukkueelle Etelä-Pohjanmaalta voitto ja tappio

NJ / TK – ArVo2 0-3 (19–25, 13–25, 14–25)

Team AK – ArVo2 3-1 (18–25, 25–21, 25–20, 25–16)

Viikonloppuna Arctic Volleyn naisten 2-sarja joukkue matkusti ensimmäisiin alemman jatkosarjan otteluihin Etelä-Pohjanmaalle tuplapelireissulle. Lauantaina ensimmäisessä pelissä ArVo vieraili Nurmossa Jymyn vieraana. Tästä ArVo otti puhtaan 0-3 voiton.

Ensimmäinen erä peli meni pitkään tasaisissa merkeissä, kunnes erän lopussa ArVon syöttö alkoi purra enemmän ja näin edettiin varsin selvään erävoittoon.

Kahdessa seuraavassa erässä ArVo otti heti erän alussa johdon itselleen, hiljalleen kasvattaen sitä ja meni selviin yli 10 pisteen erävoittoihin.

Koko ottelun ajan syöttöpeli oli erittäin tehokasta ja peli-ilme oli koko ajan hyvä.

Sunnuntaina siirryttiin Alahärmään Kisan vieraaksi.

Ottelu alkoi kotijoukkueen hienoisessa komennossa. Erän loppupuolella ArVo alkoi kiristää tahtia, meni rinnalle ja erävoittoon. Toisessa erässä ArVo johti erän loppupuolelle asti, kunnes Kisa piristyi ja ottikin erän haltuunsa lopulta.

Kaksi seuraavaa erää mentiin alusta alkaen Kisan komennossa eikä ArVo oikein pystynyt vastaamaan kotijoukkueen tehokkaaseen hyökkäyspeliin.

– Jälkimmäisessä pelissä meidän hyökkäystehot eivät riittäneet. Tämä osittain selittyy vastustajan mykistävään puolustuspeliin – meillä ollut keinoja sitä vastaan. Syöttökään ei ollut meidän osalta yhtä tehokasta, mitä se oli lauantaina. Paremmalle hävittiin, emmekä saaneet parasta irti, tiivisti valmentaja Mikko Kujanpää viikonlopun pelit.

Sunnuntain pelin parhaimpina pelaajina palkittiin ArVon passari Juulia Järvinen sekä AK:n libero Iina Niemelä. – Pyrittiin lähtemään tämän päivän peliin yhtä hyvällä energialla kuin eiliseen Nurmo-peliin, mutta toteutus ei tänään onnistunut. Vastaanotto ja passipeli toimi hyvin, mutta hyökkäämisessä olisimme voineet olla kekseliäämpiä ja kovempia. Syötössä olisimme voineet olla kärsivällisempiä, koska virheitä tuli liikaa pistetilanteeseen nähden, mietti Juulia Järvinen tappiopelin jälkeen.

ArVo 2:n kapteeni Iia Keskitalo oli samoilla linjoilla. – Lauantain pelistä jä todella hyvä fiilis. Oli kiva päästä aloittamaan tämän vuoden N2-pelit selkeällä voitolla. Kaikki pelasivat todella aikaisesta aamuherätyksestä huolimatta energisesti omalla tasollaan. Sunnuntain pelissä pyrittiin samaan, mutta vastustaja pelasi paremmin erityisesti syöttö- ja hyökkäyspelissä, ja pisteet jäivät pelistä saamatta.

Kakkossarjan pelit jatkuvat kahden viikon päästä Laihian tuplapeliviikonloppuna.