ArVo 2 oman lohkonsa toinen

ArVo 2 – Lilat 2-3 (25–21, 11–25, 25–19, 22–25, 9–15)

Arctic Volleyn naisten 2-sarjajoukkue pelasi viime sunnuntaina kauden viimeisen pelinsä, kun se kohtasi Laihian Lujan Lilojen joukkueen panoksena alemman jatkosarjan voitto.

Ottelun ensimmäinen erä oli koko ajan tasainen ja johto vaihtui useasti joukkueiden välillä. Kuitenkin erän lopussa ArVo sai muutaman tärkeän onnistumisen loppuun, jolla erävoitto tuli.

Toinen erä olikin sitten kaikkea muuta kuin tasainen. ArVon ruuti kastui, kun taas Lilat löysi uudet ruudit. Heti erän alusta johto Liloille eikä siinä jäänyt epäselvyyttä paremmuudesta.

Kolmas erä alkoikin toisen erän jatkumona. Yks kaks tilanne olikin jo Liloille 0-5. Sitten tuli peliin suunnanmuutos ja ArVo olikin pian tasoissa 7-7. Tästä eteenpäin ArVo otti erän komentoonsa ja vei erän kohtuu selvästikin nimiinsä.

Neljäs erä olikin sitten ainakin tunnepitoinen ja tapahtumia oli runsaasti. Tilanteet vaihteli ensimmäisen erän tavoin tiuhaan. Kumpikaan joukkue ei ehkä pelannut mitään tyylikästä, mutta sitäkin taistelevampaa lentopalloa. Kotijoukkueen ja kannattajien harmiksi neljäs erä ei tuonut ratkaisua peliin vaan viides erä kutsui.

Viides erä jatkoi neljännen erän tasaista kaavaa, mutta Lilojen kahdeksannen pisteen ja puolen vaihdon jälkeen menovesi loppui ArVon tankista eikä onnistuttu enää tekemään omia pisteitä. Näin Liloille viides erä, ottelu ja jatkosarjan voitto.

 

Otteluisäntä Arctic River Resort palkitsi ottelun parhaina pelaajina ArVolta passari Juulia Järvisen, ja Laihian Lujan Liloilta Siiri Pitkärannan.

 

Parhaat pisteidentekijät:

ArVo: Elle Eteläinen/Iia Keskitalo 14pst

Lilat: Liisi Kaljurand 18pst

 

Joukkueen harmiksi Katri Siivikon loukkaantuminen ensimmäisen erän alkupuolella toi pienet haasteet. Paikkaamaan tullut Nea-Maria Mikkola hoiti tonttinsa loistavasti.

 

-Ensimmäinen ajatus pelistä on iso harmitus, koska meillä oli mahdollisuus voittaa peli. Lähtökohtiin nähden joukkue suoriutui kuitenkin kohtuullisen hyvin. Mutta siinä tärkeimmässä paikassa eli siinä, kun peli pitää oikeasti voittaa, meillä ei ollut rahkeita kääntää peliä meidän eduksi. Ratkaisut pehmeni ja nekin oli ratkaisupaikoissa virheitä, harmitteli valmentaja Mikko Kujanpää pelin jälkeen.

– Peli oli tiukka ja tasainen, mutta yhtä vuoristorataa, välillä pelattiin hyvin ja välillä ei. Tiukkojen erien lopussa ei saatu palloa tapettua. Toisessa erässä ei saatu katkaistua vastustajan syöttöputkea ja jäätiin omiin virheisiin kiinni, summasi Juulia Järvinen pelin kulkua.

 

Joukkue kiittää viimeisen pelin yleisöä kannustuksesta! Peli oli hyvä lämmittely ennen tulevia B-tyttöjen SM-välieriä, jotka pelataan tulevana lauantaina Jokiväylän liikuntasalilla klo 10 alkaen, tervetuloa kannustamaan!

Linkki tulospalveluun: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2022a&sarja=N2&lohko=22

Liitteenä kuva ottelun parhaina palkituista pelaajista, vasemmalla ArVon Juulia Järvinen ja oikealla Laihian Lujan Lilojen Siiri Pitkäranta.

Lisää kirjoituksia