ArVo 2 voitokas viimeisellä vierasreissulla

Ploki – ArVo 2 1-3 (23–25 / 25–19 / 12–25 / 10–25)

ArVo 2 – Ploki 3-0 (25–20 / 25–14 / 25–6)

Ploki – ArVo 2 1-3 (23–25, 25–19, 12–25, 10–25)

Arctic Volleyn naisten 2-joukkue reissasi viimeisen kerran vieraspeleihin 2-sarjan alemmassa jatkosarjassa. Matkan kohteena oli Pihtipudas, jossa kaksi ottelua Plokia vastaan.

Ensimmäinen erä oli molempien joukkueiden osalta virheiden sävyttämää eikä pelin taso noussut kovin korkeaksi. Johto vaihtui joukkueiden välillä useasti, mutta erän lopussa voittoon tarvittavat oman pisteet.

Toisessa erässä Ploki sai alkuun hyvän syöttövuoron, jolla se karkasi 7-1 johtoon. ArVo sai kirittyä eron yhteen, kunnes tuli uusi pitkä syöttövuoro, jossa Ploki karkasi uudestaan useamman pisteen johtoon. Tästä ei ArVo saanut uutta kiriä käyntiin ja Ploki nappasi toisen erän.

Kolmannen erän alku oli käänteinen verrattuna toiseen erään. ArVo sai erän alkuun hyvän syöttöputken, millä se pääsi 1-6 johtoon. Tästä johdosta ei sitten enää ArVo luopunut, vaan piti erää tiukasti otteessaan kasvattaen johtoa voittaen erän selkeästi. Neljäs erä oli kolmannen erän toisinto ja ArVo voitti ensimmäisen ottelun.

Ottelun jälkeen palkintoraati palkitsi

ArVo: Noora Kallinen

Ploki: Hietala Ilona

Parhaat pisteiden tekijät

ArVo: Noora Kallinen (16 pst)

Ploki: Inka Siekkinen & Noora Hakonen (7 pst)

ArVo 2 – Ploki 3-0 (25–20, 25–14, 25–6)

Parin tuntia edellisen peli loppumisen otettiin Plokia vastaan uusiksi. Ensimmäisessä erässä Arvo sai erän alkuun Plokin virheiden turvin muutaman pisteen johdon. Tämän alun jälkeen Ploki sai pelistään paremmin kiinni, mutta ei saanut kurottua eroa umpeen, vaan ArVo sai pidettyä saadun johtoasemansa.

Toinen ja kolmas erä olivat veljeksiä keskenään. ArVo otti heti erän alussa tukevan johdon eikä Ploki oikein saanut pelistään, missään vaiheessa kiinni. Kolmannessa erässä tunnelma hallissa lässähti totaalisesti, kun kotijoukkueen kannattajatkaan pitäneet enää ääntä. Odotettiin vain, koska ArVo saisi sen 25. pisteen ja päätettyä pelin.

Toisessa pelissä palkintoraati palkitsi joukkueiden parhaat pisteiden tekijät:

ArVo: Anni Pohjanen (13 pst)

Ploki: Silja Kananen (11 pst)

– Peli oli koko päivän nousujohteista. Ensimmäisen pelin kaksi ensimmäistä erää teimme paljon virheitä, varsinkin syöttöruudussa, eikä edes vastustajan tarjoamista ilmaisista palloista saatu oikein mitään aikaan. Ei oltu pelin sisällä missään vaiheessa. Kolmannesta erästä alkaen saatiin tehtyä tärkeä ryhtiliike ja muutettua ainakin puolet virheistä omiksi pisteiksi, ja se kummasti helpotti omaa peliä. Tiesin kyllä, että joukkue pelaamalla oman tasoista peliään tuo ryhtiliike saataisiin pidettyä koko toisen pelin, summasi valmentaja Mikko Kujanpää pelien kulkua.

ArVo 2:n kauden viimeinen peli on tulevana sunnuntaina Ylikylän koululla kello 12:00. Vastaan asettuu tällä hetkellä lohkon kakkosena oleva Laihian Lujan Lilat!