ArVo 2:lle kauden avausvoitto tuliaiseksi Pihtiputaalta!

Ploki – Arctic Volley 2

0-3 (18–25, 20–25, 25–27)

Naisten 2-joukkue matkasi Pihtiputaalle kauden ensimmäiseen vierasotteluunsa. Matkaan lähdettiin harmittavasti kapealla rosterilla, mutta se ei ArVon pelissä näkynyt, kun matkalaiset veivät pelin suoraan 3-0. Ensimmäisessä erässä ArVo karkasi 1-8 johtoon. Ploki sisuuntuneena kavensi tilanteeseen 7-8, minkä jälkeen jatkettiin suurinpiirtein tasatahtia tilanteeseen 12-13. Sitten Arctic Volley vaihtoi pykälän isompaan ja meni menojaan vieden ensimmäisen erän nimiinsä.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen päättyi. ArVon syötöt eivät jättäneet kotijoukkueelle paljon mahdollisuuksia. ArVolla oli jopa seitsemän eräpalloa, mutta kotijoukkue kehitti pienen loppukirin. Kuitenkin toinenkin erä varsin selvästi vierasjoukkueelle.

Kolmannessa erässä Ploki tarjosi ArVolle shokkihoitoa, ja tilanteessa 4-0 otti ArVo ensimmäisen aikalisän. Tämän jälkeen Ploki johti loppuerää 2-5 pisteellä ja saikin jo itselleen eräpallotilanteen 24-20. ArVo ei kumminkaan luovuttanut, vaan laittoi vastustajan ahtaalle, ja kampesi ohi. Kauden avauspisteet matkasivat Rovaniemelle.

Parhaana ArVolta palkittiin Unna Eteläinen:

-Ensimmäiset kaksi erää oli meiltä paineetonta ja monipuolista peliä. Saatiin omalla syöttöpelillä vastustaja vaikeuksiin, ja jatkopallopelaaminen oli hyvää. Kolmannessa erässä alakynnestä jaksettiin jauhaa loppuun asti ja se palkittiin!

– Pelin vahvin osa-alue meillä oli tänään syöttö, joka oli meidän voiton perusta tänään. Mistä pystyttiin eniten petraamaan edelliseen peliin, niin pelirohkeudessa. Oltiin kovia silloin, kun piti. Vielä helppoja huolimattomuusvirheitä tuli, mutta karsitaan ne pois tuleviin peleihin, paketoi valmentaja Mikko Kujanpää.