Cup-mestari saapuu Santasportille

Arctic Volley – Puijo Wolley lauantaina 17.2. 17:00 Santasportilla

Tule paikan päälle seuraamaan Arctic Volleyn ja Puijo Wolleyn välistä taistelua, kun joukkueet kohtaavat tällä kaudella kolmatta kertaa. Joukkueet ovat kohdanneet kerran Rovaniemellä ja kerran Kuopiossa. Molemmat kohtaamiset ovat päättyneet Puijo Wolleyn voittoon.

Arctic Volley kohtaa kotiottelussaan kuopiolaisjoukkueen, joka taistelee tällä hetkellä kotiedusta pudotuspeleihin. Puijo on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 4. Puijolla on neljä voittoa viidestä edellistä ottelustaan, mukaan lukien Suomen Cupin voitto. Selma Räsänen on ollut Puijon paras pisteentekijä alkukaudesta. Prosentuaalisesti Aniah Palmer on joukkueen kovin hyökkääjä, kun taas Ella Autere johtaa torjuntanumeroissa. Joukkueen paras syöttäjä 33 ässällä on Taija Tikka. Vastaanottopuolella Emilia Kääntä on ollut joukkueen varmin vastaanottaja.

Mestaruusliigan pohjoisin joukkue tulee otteluun voitettuaan kaksi viidestä edellisestä ottelusta. Edellinen voitto on LiigaPlokista 28.1. Lisa Jaunet on ollut lappilaisten paras pisteentekijä alkukaudesta ja hän onkin hiljalleen hivuttautunut kohti pistepörssin kärkeä. Joukkueen kapteeni Eveliina Smolander on joukkueen kovin hyökkääjä prosentuaalisesti. Ella Peltomaa on ollut joukkueen paras torjuja tähän mennessä. Joukkueen paras syöttäjä 25 ässällä Lisa Jaunet. Vastaanottopuolella Taylor Horsfall on ollut joukkueen varmin vastaanottaja.

Ottelu on Veikkauksen kampanjaottelu. Ota kaverisi mukaan ja tule kannustamaan Arctic Volleyta voittoon, kun sisälle pääsee kaksi yhden hinnalla!

Arctic Volley pelaa kotiottelunsa Santasportilla. Ottelutapahtumissa myös perheen pienimmät on otettu huomioon ja kahviosta saa niin perinteiset pullakahvit kuin myös suolaista hiukopalaa. Erätauoilla voit rupatella huikeille talkoolaisillemme ja pelin jälkeen raatailla pelaajien kanssa. Tule paikan päälle kannustamaan ja liity osaksi lentopalloperhettämme!

 

Arctic Volleyn päävalmentaja, Jukka Lehtonen:

Siitä on pitkä aika, kun ollaan kotona viimeksi pelattu, joten mahtavaa päästä takaisin kotiyleisön eteen. Edellisessä ottelussa Pölkkyä vastaan pelattiin hyvin ekat kaksi erää, joten lähdetään hakemaan samaa kotiyleisön edessä. Puijo on ollut hyvässä vireessä viime aikoina, josta hienona saavutuksena Suomen Cupin mestaruus. Jaossa kolme pistettä, jotka ovat molemmille joukkueille tärkeitä, joten luvassa varmasti kova vääntö.

 

Arctic Volleyn yleispelaaja, Lisa Jaunet:

Joukkue odottaa innolla lauantain Puijo-peliä. Siitä on hetki, että olemme pelanneet kotona, lisäki Puijo on pelannut viime aikoina erittäin hyvin, joten edessä mielenkiintoinen ottelu. Meillä on hyvät mahdollisuudet, jos löydämme energian heti ottelun alusta lähtien. Molemmilla joukkueilla on muutoksia pelaajistossa, joten luvassa eri ottelu, kun aikaisemmat kauden pelit.

Lisää kirjoituksia