Ilmaisottelu Viestiä vastaan!

Arctic Volley – LP Viesti tiistaina 5.3. kello 18:00 Santasportilla

Tule paikan päälle seuraamaan Arctic Volleyn ja LP Viestin välistäottelua, kun joukkueet kohtaavat viimeisen kerran runkosarjassa. Edelliset ottelut ovat joukkueiden välillä 0-2 LP Viestille, joten ArVolla on mahdollisuus ottaa kauden ensimmäinen voitto salolaisista. Ottelu on viimeinen tämän kauden viimeinen Mestaruusliigan runkosarjaottelu Santasportilla ja sen kunniaksi Arctic Volley yhteistyökumppaneidensa kanssa tarjoaa ilmaisottelun, joten kaikki Santasportille kannustamaan ArVoavoittoon!

Arctic Volley kohtaa kotiottelussaan LP Viestin, joka saapuu napapiirille hävittyään tiukasti Pölkky Kuusamolle 2-3 kotonaan.Arctic Volleylla on allaan 2 voittoa viimeisestä viidestä pelistä, joten jaossa tärkeät pisteet. Arctic Volley on tällä hetkellä taistelussa pudotuspelipaikasta yhdessä OrPon, Hämeenlinnan ja LiigaPlokin kanssa. Joukkueet ovat tällä hetkellä neljän pisteen sisällä toisistaan. Kuudentena on Arctic Volley, jolla on 24 ottelua ja 28 pistettä. Viestin lisäksi he saavat vielä vastaansa Kangasalan sekä OrPon. OrPo on seitsemäntenä 24 ottelulla ja 28 pisteellä. LiigaPloki on kahdeksantena, 25 ottelulla ja 27 pisteellä. Heillä on vastassa vielä Jymy ja Pölkky. Yhdeksäntenä ja ainoalla epäselvällä putoamispaikalla on tällä hetkellä Hämeenlinna, joka on pelannut 26 ottelua ja saanut niistä yhtä monta pistettä. Heillä vastassa vielä Vampula. Jokainen piste on tällä hetkellä erittäin tärkeä jokaiselle joukkueelle.

LP Viesti on tällä hetkellä toisena ja taistelee vielä sijoituksista 2-5 yhdessä Kangasalan, Vampulan ja Puijon kanssa. Kaikki joukkueet ovat pelanneet 25 ottelua ja eroa joukkueilla on kuusi pistettä. Viesti ja Kangasala kohtaavat vielä Arctic Volleyn ja toisensa. Vampula kohtaa Puijon ja Hämeenlinnan. Puijo sen sijaan kohtaa vielä lisäksi Jymyn.

Viestin riveissä löytyy rovaniemeläiselle lentopalloyleisölle tuttuja henkilöitä, kun Assi Vainikka löytyy kokoonpanosta ja joukkueen apuvalmentajana toimii seitsemän kautta Woman Volleyta valmentanut Teemu Mäkikyrö.

Ketä seurata tulevassa ottelussa:

Joukkueiden parhaat pisteidentekijät ovat Lisa Jaunet ArVolta ja Daria Butkevych Viestiltä. Adriel Goodman on ollut prosentuaalisesti myös paras hyökkääjä ArVolta, kun taas Daria Butkevych on ollut myös Viestin prosentuaalisesti paras hyökkääjä. Ilmatilaa verkolla hallitsevat Ella Peltomaa ja Clemence Garcia, syöttöruudussa ovat hallinneet Kristina Yordanova Viestiltä sekä Lisa Jaunet ArVolta. Vastaanottoa dominoivat Taylor Horsfall sekä Netta Laaksonen.

Arctic Volley pelaa kotiottelunsa Santasportilla. Ottelutapahtumissa myös perheen pienimmät on otettu huomioon ja kahviosta saa niin perinteiset pullakahvit kuin myös suolaista hiukopalaa. Erätauoilla voit rupatella huikeille talkoolaisillemme ja pelin jälkeen raatailla pelaajien kanssa. Tule paikan päälle kannustamaan ja liity osaksi lentopalloperhettämme!

Arctic Volleyn päävalmentaja, Jukka Lehtonen:

Päästään voitokkaista tunnelmista pelaamaan runkosarjan viimeinen kotipeli. Hämeenlinna-pelistä pitää parantaa meidän kurinalaisuuttamme ja pelata meidän omaa peliämme. Tämän jälkeen peli näyttää paremmalta, kuin Hämeenlinnaa vastaan. Helppo ottelu ei tule olemaan, kun vastassa on sarjakakkonen Viesti, joka pelasi hienosti Pölkkyä vastaan. Kaksi aiempaa kohtaamista on mennyt Viestille, mutta sarja on todistanut sen, että kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa, joten odotan innolla tiistain kamppailua.

Arctic Volleyn libero, Taylor Horsfall:

Olemme joukkueena innoissamme, että pääsemme pelaamaan kotiyleisön edessä tulevassa ilmaisottelussa Viestiä vastaan. Sarja on erittäin tiukka ja molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä saavuttaakseen haluamansa sijoituksen. Se, kuinka päätämme kautemme on tärkeää seuran vision kannalta. Viesti on erittäin hyvä jokaisella osa-alueella ja on ollut hauskaa valmistautua tulevaan otteluun. Meillä on tiukka aikataulu loppukaudelle, joten onneksi meillä on täysin terve joukkue, kun menemme kohti kauden huipentavia pelejä. Toivon kovasti, että meidän kotiyleisömme pitää kovaa ääntä, koska yleisöllämme on mahdollisuus olla meidän joukkueellemme seitsemäs kenttäpelaaja ja he ovat olleet arvokkaita meille koko kauden ajan. Olen varma, että ottelusta tulee mahtava!

Lisää kirjoituksia