Joen Juju vieraaksi liigakarsintojen toisella kierroksella!

Arctic Volley – Joen Juju Santasportilla keskiviikkona 29.3. kello 18:30 ja Keltakankaan liikuntahallilla torstaina 30.3. kello 18:30.

Arctic Volley kohtaa Joen Jujun liigakarsintojen toisella kierroksella. Joen Juju voitti naisten 1-sarjan voitoin 2-0 Raision Urheilijoita vastaan. Joen Juju myös voitti naisten 1-sarjan runkosarjan. Arctic Volley hävisi liigakarsintojen ensimmäisen kierroksen JymyVolleyta vastaan 3-1. Ottelusarjan teema on selvä. Ottelusarja on kolmesta voitosta poikki. Voittajan kausi päättyy sarjapaikan varmistamiseen. Häviäjää odottaa 1-sarja kaudella 2023-2024.

Kotijoukkeen tehokkain pelaaja tähän mennessä on ollut yleispelaaja Megan Vander Meer 391 pisteellä, kun taas Joen Jujun tehokkain on ollut Nea Hämäläinen 417 pisteellä. Arctic Volleylla Serena Bruin on syöttänyt eniten ässiä 27 ässällä, kuin myös eniten torjuntoja 66 torjunnalla. Taylor Horsfall oli paras vastaanottaja liigakarsintojen ensimmäisellä kierroksella 53% vastaanotolla.

Arctic Volleyn valmentaja, Jukka Mäkihannu:

Ottelusarjan teema on selvä. Monella tavalla tärkeitä pelejä. Juju tulee vahvassa vireessä Rovaniemelle, vaikka heillä onkin viime viikonlopulta alla kaksi viisieräistä finaalia. Mitään ylimielisyyttä tai vastaavaa ei saa olla ennen pelejä ja meidän tulee pelata täysillä, että liigapaikka varmistuu ensi kaudelle. Ollaan hyvin saatu nyt treenattu viikko ja siten päästy eteenpäin omassa pelissä.

Lisää kirjoituksia