JymyVolley tasoitti ottelusarjan!

Arctic Volley – JymyVolley 1-3 (25-17 / 28-30 / 14-25 / 21-25)

311 katsojaa täyttivät Santasportin lehterit, kun Arctic Volley kohtasi JymyVolleyn liigakarsinnan ensimmäisen kierroksen toisessa osaottelussa.

Ensimmäisessä erässä Arctic Volley jatkoi siitä mihin jäi ensimmäisen pelin jälkeen. JymyVolleyn hakkuri Ivana Radonjic löi kuitenkin JymyVolleyn jo johtoon tilanteessa 4-7. Arctic Volley kuitenkin skarppasi jo nousi Kara Inskipin kahdella pisteellä johtoon 12-10. Tämän jälkeen ArVo ei enää antanut Jymylle johtoaan vaan Inskip kolmalla pisteellään löi erän Arctic Volleylle.

Toisessa erässä JymyVolley otti ohjat ottelusta. Erä oli tiukka, vaikka JymyVolley johti erää jo kuudella pisteellä, kun Sara Niemi löi tilanteeksi 11-16. Onnistuneen tuplavaihdon ja Miia-Maria Mäkikyrön vahvan etukenttäkierroksen ansiosta ArVo nousi jo tasoihin ja heillä oli jo kolme eräpalloa, mutta lopulta JymyVolleyn serbialaishakkuri Ivana Radonjicin ässällä JymyVolley vei erän 28-30.

Pitkän tauon ja pullakahvien jälkeen nähtiin ArVolta todellinen ohierä. JymyVolley oli Kaisa Jokisen ja Riikka Valkosen johdolla ArVo pakotettiin aikalisään jo tilanteessa 8-14. JymyVolley ei missään vaiheessa himmannut ja vei erän 14-25.

Neljännen erän Arctic Volley aloitti hyvin ja oli jo kolmen pisteen johdossa, kun Nelli Rantanen torjui pisteen Arctic Volleylle. Erän puolessa välissä kuitenkin JymyVolley nousi rinnalle ja ohi. Lopulta JymyVolley voittaa ottelun 1-3, kun Arctic Volley sortuu kolmeen virheeseen 20 pisteen jälkeen.

Laura Penttilä, JymyVolley: Hyvä fiilis, ei ole kerinnyt sulattaa ottelua. Uskomaton fiilis. Energia voitetuista eristä pitää kantaa kotipeleihin.

Megan Vander Meer, Arctic Volley: Emme pelanneet niin kuin olisimme ja Jymy käytti meidän ongelmat hyvin hyödyksi. Halutaan päättää kausi voittoon ja nyt se pitää tehdä kahden pelin jälkeen Nurmossa.

Aleksi Mutka, JymyVolley: Hyvä fiilis ottelusta. Parannettiin eilisestä ja ArVo ei ollut niin vahva tänään. Ehjää peliä lähdetään hakemaan, tavoitteena vain voitto.

Avo Keel, Arctic Volley: Jymy nosti tasaisesti, syöttökohde nosti hyvin ja hyökkäys oli parempi. Toinen erä olisi pitänyt voittaa ja mentaalisesti se oli huono juttu meille.

Arctic Volley: Mäkikyrö 18/+6, Neciporuka 16/+11, Vander Meer 14/+5

JymyVolley: Valkonen 18/+11, Hyttinen 16/+11, Jokinen 12/+5

Ässät 6-5, syöttövirheet 11-8, torjunnat 11-8, hyökkäys% 33-37, vastaanotto% 36-37