Kauden avaus Santasportilla!

Pohjoisen taivaan lentopalloperimä oli vuosia hautautunut harmaiden pilvien alle, mutta meidän ansiostamme Rovaniemen lentopallokenttä loistaa taas tuhansien revontulten voimalla. Lapin ainoa lentopallon pääsarjajoukkue Arctic Volley lähtee Mestaruusliigakauteen uudistuneella kokoonpanolla Jukka Lehtosen johdolla. Jo harjoitusotteluissa nähtiin, että koko rovaniemeläinen lentopalloperhe odottaa innolla kauden alkua ja on valmis kannustamaan edustusjoukkuetta viimeiseen asti.

Arctic Volley – Puijo Wolley lauantaina 7.10. 17:00 Santasportilla

Tule paikan päälle seuraamaan uudistuneen Arctic Volleyn taistelua Mestaruusliigassa tuhansien revontulten voimalla, kun vastaan asettuu viime vuoden runkosarjan voittaja ja pronssia voittanut Puijo Wolley.

Arctic Volley kohtaa ensimmäisessä kotiottelussaan kuopiolaiset, jotka ArVon tapaan kärsivät tappion ensimmäisessä kauden ottelussaan. Vahvasti kauteen uudistunut Puijo Wolley marssii Suomen maajoukkueen apuvalmentaja Pekka Seppäsen johdolla nyt toista kautta putkeen Santasportin uumeniin. Viime kauden avauskuusikosta on vain jäljellä Ella Autere ja Emilia Kääntä. Liberon paikalla jatkaa viime kaudella jo toisena liberona seurassa ollut Veera Help. Autere ja Kääntä olivatkin hallitsevassa roolissa, kun Puijo pelasi 2-3 Hämeenlinnaa vastaan Kuopion uudelleen valaistulla Studentialla. Peliä pyöritti huippulupaus Liina Räty, joka saapui Kuortaneen valmennuskeskuksesta takaisin Kuopioon. Myös nuorten maajoukkueessa pelannut Venla Huoman ottaa isoa roolia tämän kauden Puijo Wolleyssa.

Mestaruusliigan pohjoisin joukkue lähtee kauteen myös uudistuneena. Viime kauden joukkueesta mukana 8 pelaajaa mukaan lukien yhdysvaltalainen Taylor Horsfall ja naisten maajoukkueen isoon ryhmään valittu Miia-Maria Mäkikyrö. Uusina hankintoina on Arctic Volleyn riveihin saapunut kokonaan uusi keskitorjujaosasto, joukkueen kapteeni, Eveliina Smolanderin johdolla. Jenni Jantunen saapui LP Viestistä ja Ella Peltomaa Hämeenlinnasta. Ulkomaalaisvahvistuksina mukaan saapuu ranskalainen Lisa Jaunet, joka saapuu Alaskan Anchorangen yliopistosta sekä kanadalainen Sarah Glynn, joka pelasi Waterloon yliopistosta.

Arctic Volley pelaa kotiottelunsa Santasportilla. Ottelutapahtumissa myös perheen pienimmät on otettu huomioon ja kahviosta saa niin perinteiset pullakahvit kuin myös suolaista hiukopalaa. Erätauoilla voit rupatella huikeille talkoolaisillemme ja pelin jälkeen raatailla pelaajien kanssa. Tule paikan päälle kannustamaan ja liity osaksi lentopalloperhettämme!

 

Arctic Volleyn päävalmentaja, Jukka Lehtonen:

On hienoa päästä pelaamaan ensimmäinen kotiottelu tämän kauden Mestaruusliigassa. Koko joukkue odottaa että pääsemme Santasportin areenalle kilpailemaan Kuopion vieraita vastaan. Harjoittelu on sujunut hyvin ja koko joukkue luottaa siihen että pystymme tuomaan harjoitellut asiat myös pelitilanteeseen tutussa kotisalissa. Toivottavasti saadaan paljon katsojia paikalle jakamaan pelin tunnelmaa meidän kanssa.

 

Arctic Volleyn libero, Taylor Horsfall:

Joukkueen sisällä on hyvin itsevarma ja määrätietoisia viikon peliä kohden! Viikonlopun Puijo peli on meille tärkeä ja olemme tehneet kovasti töitä Santasportilla tällä viikolla hyvällä sykkeellä. Valmennusjohto on tehnyt lähes täydellistä työtä valmistaessaan meitä viikon otteluun ja mahdollistaen pelaajille rauhan keskittyä otteluun. Viime viikonlopun ottelusta ei ollut kotiin tuotavana sellaista tulosta, kuin olisimme halunneet, mutta ottelusta näki taidon ja potentiaalin mikä tällä joukkueella on ja se on erittäin innostavaa.  Joukkueena, me haluamme tulla paremmaksi joka päivä ja joukkueen sisällä fiilis on mahtava! Meillä on työkalut siihen, että me menemme ensimmäiseen kotipeliin ja haemme avausvoiton. Meidän tulee seistä arvojemme takana ja toimia joukkueena, niin tulos tulee. Peli on meille spesiaali jo siitä, että pääsemme pelaamaan meidän kotisalissamme. Rovaniemeläinen lentopalloyhteisö näytti meille jo harjoitusotteluissa ennen näkemätöntä tukea ja on hienoa nähdä kaikki fanit taas hallilla kannustamassa meitä. Ottelussa kohtaa kaksi korkeatasoista joukkuetta ja onneksi pääsemme terveinä tulevaan otteluun, että pääsemme pelaamaan meille rakasta lajia. En malta odottaa lauantaita!

📸: Pekka Hartikainen

Lisää kirjoituksia