Kiitos Taylor!

Arctic Volley on päättänyt olla käyttämättä yhdysvaltalaislibero Taylor Horsfallin sopimuksessa ollutta optiota kaudesta 2024-2025.

Taylor Horsfall saapui Rovaniemelle kaudelle 2022–2023 ja pelasi heti itsensä rovaniemeläisen lentopalloyleisön sydämiin. 26-vuotias libero pelasi Arctic Volleyn riveissä jokaisessa mahdollisessa ottelussa menneellä kahdella kaudella. Yhteensä esiintymisiä Taylor Horsfallille tuli 54 runkosarjaottelua, joissa hän onnistui tekemään pisteitä yhteensä 5 kappaletta. Pudotus- sekä liigakarsintapeleissä hänelle tuli yhteensä 10. Taylor valittiin kaudella 2022–2023 myös syyskauden Oomin energisimmäksi pelaajaksi naisten Mestaruusliigassa.

Taylor sai paikan rovaniemeläisessä lentopalloyhteisössä myös kentän ulkopuolella. Taylorin panos kentän ulkopuolella etsii kaltaistaan, kun hänet nähtiin jokaisessa koti- tai vierasottelussa fanien, junioreiden, talkoolaisten, muiden pelaajien tai katsojien kanssa joko juttelemassa tai kannustamassa uralla eteenpäin. Taylor toi positiivisuudellaan ja pelisuorituksillaan eloa jokaiseen kotiotteluun ja muisti aina pelin keskelläkin antaa läpsyjä seuran junioreille, jotka olivat katsomassa ottelua Arctic Volleyn vaihtopenkin takana. Taylor oli myös aina valmis auttamaan Santasportilla olevia lentopalloleirejä, ja hän olikin omalla panoksellaan auttamassa paikallisia junioreita kehittymään jokaisella lentopallon osa-alueella.

” Tahdon sydämeni pohjasta kiittää Arctic Volleylta, kaikkia faneja, talkoolaisia ja varsinkin junioreita ja niitä, jotka ovat kannustaneet minua näiden kahden kauden aikana. Olen saanut paljon muistoja, kokemuksia ja varsinkin ystävyyksiä, jotka tulevat kestämään koko loppuelämän. Toivon pelkästään kaikkea hyvää ja menestystä Arctic Volleylle tulevaisuudessa. Seura on antanut minulle niin paljon. Olen innoissani siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.”

Kiitos Taylor ajastasi Arctic Volleyssa ja koko seura toivottaa sinulle kaikkea parasta tulevaisuuteen.

Lisää kirjoituksia