Kuopiolaiset vievät pisteet mukanaan ArVo 2:lta.

ArVo2 – PuWo2 0-3 (22–25, 19–25, 22-25)

ArVo2 – PuWo2 0-3 (22–25, 19–25, 22-25)

Syyslomaviikko oli kääntynyt viimeiselle päivälle ja Arctic Volleylla toinen kotiottelu Puijo Wolleyn 2 joukkuetta vastaan. Peli alkoi suhteellisen tasaisena, vaikka PuWo erän puolessa välissä otti pientä kaulaa, mutta ArVo sai kirittyä itsensä tasoihin. Vierasjoukkue kuitenkin erän lopun ratkaisupisteet pystyi kääntämään itselleen.

Toiseen erään vaihdettiin hieman kuusikkoa, mutta PuWo jatkoi siitä mihin ensimmäisen erän lopetti. Heti erän alkuun hyvä johto vieraille, mutta kotijoukkue pystyi kampeamaan itsensä tasoihin erän puoliväliin mennessä. Heti, kun johto saatiin kurottua umpeen PuWo kiristi taas tahtia ja veikin erän selvästi itselleen.

Pitkän erätauon jälkeen haettu uutta happea peliin. Erän alku oli lupauksia herättävä, mutta kuitenkaan kelkkaa ei saatu käännettyä. Kolmas erä muistuttikin lopulta hyvin pitkälti toisen erän kaltainen. Kolmaskin erä vieraiden ja tämän myötä pisteet heidän matkaan. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Juulia Järvinen, joka aika ajoin kohahdutti katsojia kovilla syötöillään. – Oli vaikea peli tänään. Vastustaja haki vaikeatkin pallot peliin, meillä taas oli vaikeuksia saada oma peli kulkemaan. Paikoittain tuli hyviä yksittäisiä suorituksia muttei se tänään riittänyt, kommentoi Juulia Järvinen päivän peliä.

-Tässä pelissä painittiin samojen asioiden kanssa kuin kauden avauspelissä. Pelissä oltaisiin aivan varmasti oltaisiin pysytty kaverin kyydissä, jos hyökkäyksissä olisi ollut edes hieman enemmän tehoja. Paikkoja oli meillä riittävästi voittaa peli, mutta paljon hakattiin päätä seinään eli toisin sanoen vastustajan torjuntaan. Vastustajan torjunta-puolustuspelaaminen oli hyvällä tasolla ja he hyödynsivät omat paikkansa hyvin. Myös helppoja virheitä tuli jälleen muutama liikaa. Tästä hyvä treeniviikko ja uusia koitoksia kohti ensi viikonloppuna Oulun seudulle, valmentaja Mikko Kujanpää sanaili pelin jälkeen.

Lisää kirjoituksia