Liigakakkonen saapuu Savosta Santasportille

Arctic Volley kohtaa Puijo Wolleyn sunnuntaina 27.11. kello 17:00 Santasportilla!

Arctic Volley lähtee hakemaan tärkeitä pisteitä, kun vastaan asettuu Puijo Wolley. Arctic Volley lähtee otteluun kotitappio Pölkky Kuusamosta allaan. Ennen sitä Arctic Volley voitti JymyVolleyn 3-0 ja otti tärkeät kolme pistettä. Sunnuntaina on taas jaossa tärkeät pisteet. Sarjataulukossa Puijo Wolley on toisena pisteen päässä ja ottelun vähemmän pelanneena LP Kangasalasta. Arctic Volley on kahdeksantena pisteen päässä LiigaPlokista ja Hämeenlinnasta. Kohtaaminen on joukkueille tällä kaudella ensimmäinen. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolmesti. Voitot menivät kuopiolaisille 2-1.

Arctic Volleyn tehokkain pelaaja tällä kaudella on ollut Megan Vander Meer 116 pisteellä. Nelli Rantanen ja Miia-Maria Mäkikyrö ovat alle 20 pisteen päässä Meganista. Nelli Rantanen on syöttänyt Arctic Volleylle eniten ässiä 12 ässällä. Serena Bruin on jaetulla viidennellä sijalla torjunnoissa. Taylor Horsfall on tehnyt liberoista eniten pisteitä ja on joukkueen paras vastaanottaja. Molemmilla vastaanottoprosentti 50%

Puijo Wolleyn tehokkain pelaaja on ollut joukkueen hakkuri Johelins Belisario 132 pisteellä, hänen kausi kuitenkin päättyi loukkaantumiseen, seuraavaksi tehokkain on ollut Hilkka Hujanen 117 pisteellä. Emilia Kääntä tehnyt eniten ässiä 11 ässällään. Ella Autere on liigan tehokkain torjuja 36 torjunnalla. Joukkueen tehokkain vastaanottaja on Emilia Kääntä 51% vastaanotolla. Puijolla pelaa yksi entinen rovaniemeläinen, kun Anni Karjalainen pelasi WoVossa 2019-2021.

Arctic Volleyn valmentaja Avo Keel:

– Molemmat joukkueet lähtevät hakemaan tärkeää voittoa. Sarja on erittäin tasainen tällä hetkellä, joten jokainen piste voi olla ratkaiseva playoff-paikan suhteen jo tässä vaiheessa. Ensimmäistä kertaa kohdataan Puijo Wolley tälle kaudelle. Puijo Wolley on vahva joukkue ja ihan syystä sarjakärjessä. Heidän keskitorjujat ovat olleet hyviä tällä kaudella. Uskon, että meidän paras oma peli mahdollistaa hyvän tuloksen. Toivottavasti tulee mahdollisimman paljon väkeä Santasportin lehtereille seuraamaan ottelua!

Lisää kirjoituksia