Liigakarsintojen 1.kierros käyntiin Santasportilla

Arctic Volley – JymyVolley Santasportilla keskiviikkona 15.3. kello 18:30 ja torstaina 16.3. kello 18:00. Otteluisäntänä molemmissa otteluissa on Kultavaskooli!

Arctic Volley kohtaa JymyVolleyn liigakarsintojen ensimmäisellä kierroksella. Joukkueet ovat kohdanneet runkosarjassa kolmesti ja kaikki kolme peliä ovat päättyneet Arctic Volleyn voittoon. Santasportilla Arctic Volley oli vahvempi 3-0 ja 3-2 ja kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Orivedellä ArVo oli parempi luvuin 1-3. JymyVolleyn riveissä pelaa rovaniemeläiselle lentopalloyleisölle tuttu Sara Niemi. Ottelusarjan teema on selvä. Ottelusarja on kolmesta voitosta poikki. Voittajan kausi päättyy sarjapaikan varmistamiseen. Häviäjä odottaa 1-sarjan finaalien ratkeamisen, jonka jälkeen liigakarsinnan 2. kierros pelataan 1-sarjan voittajaa vastaan! Naisten 1-sarjan voitosta taistelevat vielä Joen Juju, PuMa Volley, Tapanilan Erä sekä Raision Urheilijat

Kotijoukkeen tehokkain pelaaja runkosarjassa oli yleispelaaja Megan Vander Meer 351 pisteellä, kun taas JymyVolleyn tehokkain oli joukkueen kapteeni Riikka Valkonen 427 pisteellä. Jymyn tehokkain syöttäjä oli Ada Peura 34 ässällä, kun taas Arctic Volleylla Serena Bruin syötti eniten ässiä 26 ässällä. Serena Bruin teki runkosarjassa 62 torjuntaa, joka oikeuttaa torjuntatilaston jaettuun viidenteen tilaan. Sara Niemi oli JymyVolleyn tehokkain torjuja 41 torjunnalla. Taylor Horsfall löytyy vastaanottotilastoissa sijalta 4. 50% vastaanotolla, kun vierailta Netta Hyttinen oli Jymyn paras vastaanottaja 46%.

Arctic Volleyn päävalmentaja, Avo Keel:

Tärkeä ottelusarja molemmille joukkueille. Molemmat haluavat säilyä sarjassa ja molemmat haluavat varmistaa asian mahdollisimman nopeasti. Otteluista tulee tiukkoja, vaikka voitot ovat meille 3-0 runkosarjasta. Sarjasta voi tulla pitkä ja siihen tulee varautua. Jymy pelasi runkosarjan lopussa vahvasti, joten meidän tulee olla parhaimmillaan, että pärjäämme Jymyä vastaan. Toivottavasti väki löytää Santasportille tukemaan joukkuetta!

Lisää kirjoituksia