Liigakarsintojen toinen kierros katkolla Arctic Volleylle sunnuntaina

Arctic Volley – Joen Juju 3-1 (25-23 / 25-17 / 16-25 / 25-23)

227 katsojaa täyttivät Keltakankaan lentopallopyhätön lehterit, kun Joen Juju Joensuusta saapui naisten Mestaruusliigan liigakarsintojen 2.kierroksen toiseen otteluun. Ottelusarjan teema on selvä. Ottelusarja on kolmesta voitosta poikki. Voittajan kausi päättyy sarjapaikan varmistamiseen. Häviäjän kohtalona on sarjapaikka naisten 1-sarjassa ensi kaudelle.

Ensimmäisessä erässä Joen Juju aloitti vahvasti ja näytti, että eilinen peli oli unohdettu ja Juju tuli sisuuntuneena peliin. Juju hallitsikin ensimmäistä erää aivan loppu hetkille saakka. Kuitenkin onnistunut tuplavaihto herätti kotijoukkueen ja lopulta Nelli Rantasen ja Paula Neciporukan lyönneillä erä Arctic Volleylle 25-23.

Toinen erä oli jatkoa eiliselle pelille. Arctic Volley pelasi virheettömästi ja onnistuivat nollaamaan Jujun hyökkäyksessä ja vastaanotossa. Kuitenkin Juju heräsi peliin erän lopussa ja kiri eroa umpeen. Lopulta kentälle tulleet Neea Tasala ja Noora Kallinen pisteillään auttoivat joukkueen 25-17 erävoittoon.

Pitkän tauon ja pullakahvien jälkeen Arctic Volley muutti hieman ryhmitystä ja samalla Juju paransi peliä. Nea Hämäläinen löi tilanteeksi 7-11 ja ArVo vaihtoi takaisin normaaliin aloittavaan kokoonpanoon. Kuitenkin Jonna Kaverisen syöttövuorolla Juju siirtyi jo 12-18 johtoon ja piti johdon erän loppuun asti. Lopulta Ella Kuosmasen ässällä 16-25 erä Juju!

Neljäs erä oli erittäin tasainen. Serena Bruin löi tilanteeksi jo 7-4, mutta Nea Hämäläisen kahdella peräkkäisellä pisteellä tilanne tasoittui jo 12-12. Erä loppu oli tasainen ja Juju kävi jo johdossa 21-22, mutta lopulta Paula Neciporuka jujutti torjunnan käsistä pisteen 25-23 ja ottelu Arctic Volleylle 3-1.

Nelli Rantanen, Arctic Volley: Voitto mielessä, voiton jälkeen. Joka osa-alueella pitää parantaa, mutta hyökkäys ensimmäisenä mielessä ja pitää tappaa palloa paremmin. Kaveri pelasi tänään tosi hyvin. Torjuivat tosi hyvin.

Nea Hämäläinen, Joen Juju: Hyvät fiilikset, vaikka mahdollisuus oli viedä peli viidenteen erään. Jalat toimivat tänään ja haettiin palloja hienosti. Sunnuntaina lähdetään hakemaan kotisalissa voittoa.

Jukka Mäkihannu, Arctic Volley: Saavutettiin tavoite ja voitettiin. Vastustaja pelasi todella hyvää lentopalloa ja teki meidän pelaamisen todella todella vaikeaksi. Meillä ei toiminut tänään mikään. Olisi voinut päättyä neljäs erä kummalle tahansa.

Janne Korkalainen, Joen Juju: Hyvä fiilis, kun saatiin erä, mutta viidenteen olisi omalla pelaamiselle viedä peli. Toivottavasti saadaan omaan kotisaliin 400-500 katsojaa. Jokainen osa-alue on kotona ollut meillä parempi, kun vieraissa.

Arctic Volley – Joen Juju 3-1 (25-23 / 25-17 / 16-25 / 25-23)

Arctic Volley: Bruin 17/+14, Neciporuka 13/+1, Vander Meer 12/+5

Joen Juju: Hämäläinen 21/+11, Vasarainen 15/+9, Kuosmanen 9/+8

Ässät 8-6, syöttövirheet 9-9, torjunnat 9-12, hyökkäys% 40-36, vastaanotto% 43-41

Joukkueiden MVP:t

ArVo: Serena Bruin

Juju: Nea Hämäläinen

Yleisömäärä: 227

Otteluisäntä: Kultavaskooli

Lisää kirjoituksia