LP Kangasala otti pisteet matkaan Santasportilta

Arctic Volley – LP Kangasala 1-3 (19-25 / 25-23 / 26-28 / 21-25)

266 katsojaa saapuivat Santasportille, kun Arctic Volley kohtasi LP Kangasalan Santasportilla! Ääntä hallissa piti minimaajoukkueryhmä, joka leireilee Rovaniemellä!

Ensimmäisessä erässä peli oli alkuun vahvaa sideoutpeliä. Syöttävä joukkue vaihteli melkein kokoajan, kunne Roosa Heikkiniemen syöttövuorolla LP Kangasala otti ohjat käsiinsä. Erän lopussa Neea-Maria Joki löi ja Laura Laukkanen otti kaksi torjuntaa siivittäen LP Kangasalan erävoittoon 19-25.

Toisessa erässä kotijoukkue heräsi pelaamaan. Paula Neciporukan ja Serena Bruinin pisteillä ArVo siirtyi jo 11-6 johtoon. LP Kangasala kuitenkin tasoitti peliä, kun Netta Rekola toi LP Kangasalan pisteen päähän tilanteessa 15-14. Erä ArVolle lopulta Megan Vander Meerin torjunnalla luvuin 25-23!

Pitkän tauon jälkeen Arctic Volley hallitsi peliä. Nelli Rantanen löi tilanteeksi 13-11 ja erä näytti olevan ArVon hallinnassa, mutta LP Kangasala nousi johtoon erän lopulla, kun ArVo sortui omiin virheisiin. Tämä ei kuitenkaan lannistanut ArVoa, vaan Paula Neciporukan lyönnillä ArVo nousi eräpallotilanteeseen. ArVolla oli kolme eräpalloa, mutta ei saanut niistä yhtään hyödynnettyä. LP Kangasala sen sijaan hyödynsi ensimmäisenä ja erä ja ensimmäinen sarjapiste vieraille 26-28.

Neljännessä erässä Arctic Volley yritti pysyä LP Kangasalan mukana. Sideoutpeliä pelattiin tilanteeseen 13-13 asti. Tämän jälkeen nuorten maajoukkuepelaajat Neea-Maria Joki ja Iida Pöllänen näyttivät kykynsä ja nostivat LP Kangasalan jo 14-19 johtoon. Johto pysyi koko loppupelin ja erä LP Kangasalalle 21-25 ja ottelu 1-3.

Paula Neciporuka, Arctic Volley: Molemmat joukkueet pelasivat hyvin. Meillä oli huonoa onnea, joissain kohdissa, mutta nyt katse tulevan viikon peleihin.

Neea-Maria Joki, LP Kangasala: Vaihtelevaa peliä. Huomiseen mukaan enemmän positiivisia asioita. Erä loput pystyttiin hyvin katkaisemaan.

Avo Keel, Arctic Volley: Piste olisi kelvannut. Ei lämmitä nolla pistettä. Ensi viikolla tärkeät pelit. Katse niihin.

Arttu Keränen, LP Kangasala: Voitto lämmittää, pitkiä palloralleja. Ei kauden paras peli. Tyytyväinen pisteisiin. Ainoa huono hetki toisessa erässä. Nuori keski-iältään meidän seitsikko, heidän pelaamiseen tyytyväinen

Arctic Volley – LP Kangasala 1-3

(19-25 / 25-23 / 26-28 / 21-25)

Arctic Volley: Bruin 16/+12, Neciporuka 14/+7, Vanden Meer 11/+1

LP Kangasala: Joki 22/+15, Pöllänen 19/+7, Rekola 12/+9

Ässät 5-5, syöttövirheet 9-7, torjunnat 14-10, hyökkäys% 33–35, vastaanotto% 41–46