Maakuntaottelu Iissä Hämeenlinnaa vastaan!

Arctic Volley – Hämeenlinnan Lentopallokerho Iin Iisi-areenalla sunnuntaina 29.1.2023 kello 17:00

Arctic Volley kohtaa Hämeenlinnan Lentopallokerhon Iin kunnan isännöimässä ottelussa Iin Iisi-areenalla sunnuntaina 29.1.2023 kello 17:00. Arctic Volleyn historian ensimmäinen maakuntaottelu on jatkoa Iin kunnan lentopallotapahtumille. Perungan Pojat pelasivat ottelun Iissä Hurrikaani-Loimaata vastaan ja tapahtuma keräsi hienon yleisön. Edellisen kerran Oulun alueella on pelattu naisten Mestaruusliigaa kaudella 2016-2017, kun WoVo kohtasi HPK:n Raksilan jäähalilla.

Arctic Volley ja Hämeenlinnan Lentopallokerho ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti ja voitot ovat Hämeenlinnalle 2-0. Ensimmäinen ottelu Hämeenlinnassa päättyi 3-1 ja toinen Hollolassa 3-2.

Kotijoukkeen tehokkain pelaaja on ollut yleispelaaja Megan Vander Meer, kun taas Hämeenlinnalla Jenny Mosser on ollut tehokkain. Sarjan tehokkain syöttäjä löytyy Hämeenlinnalta, kun Jenna Ylivainio on syöttänyt tällä kaudella jo 37 ässää, kun taas Arctic Volleylla Nelli Rantanen on syöttänyt eniten ässiä 19 ässällä. Serena Bruin on tehnyt 51 torjuntaa, kun taas Hämeenlinnan tehokkain torjuja on ollut ollut Vera Klimovich. Vastaanottotilastoissa kotijoukkueen Taylor Horsfall ja Paula Neciporuka löytyvät 10 parhaan joukosta, kun vierailta Jenny Mosser löytyy vastaanotoissa sijalta 28.

Iin kunnan vapaa-aikapäällikkö Pekka Suopanki:

Hienoa saada jatkoa marraskuussa 2022 pelatulle miesten lentopallon mestaruusliigan maakuntaottelulle! Iissä Iisi areenalla pisteistä taistelevat su 29.1.2023 klo 17.00 Arctic Volley ja Hämeenlinnan lentopallokerho. Sarjataulukon sijoitusten perusteella kamppailusta on odotettavissa tasainen vääntö. Iisi areenan puitteet ja ottelujärjestelyt saivat kiitosta Perpon ja Hurrikaanin pelaajilta viime maakuntaottelussa. Järjestelyihin kiinnitetään erityistä huomiota myös tulevassa ottelussa, rakentamalla mm. lisäkatsomot kentän päätyihin. Pallotyttöjen- ja poikien tehtäviä ottelussa hoitavat paikallisen lentopalloseuran, Ii Volleyn juniorit. Toivotaan, että ottelusta tulee vaiherikas ja viihdyttävä! Ottelu isäntänä toimii Iin kunta.

Tervetuloa Iihin ja Iisi areenalle viihtymään!

Arctic Volleyn Pasi Rautio:

Mahtava, että saadaan viedä Arctic Volleyn ensimmäinen maakuntaottelu Iihin. Iissä ottelutapahtuman järjestelyille on jo todistetusti hyvät puitteet ja uskon, että ottelusta tulee hieno. Toivottavasti yleisö löytää sankoin määrin paikalle!

Arctic Volleyn päävalmentaja, Avo Keel:

Niin sanottu kuuden pisteen ottelu. Hämeenlinnaa vastaan pelattu kahdesti ja nyt on hyvä aika hakea ensimmäinen voitto. Molemmat joukkueet lähtevät hakemaan tärkeää voittoa. Sarja on erittäin tasainen tällä hetkellä, joten jokainen piste voi olla ratkaiseva playoff-paikan suhteen tässä vaiheessa. Toivottavasti tulee mahdollisimman paljon väkeä Iisi-areenan lehtereille seuraamaan ottelua!

Lisää kirjoituksia